window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | september 24, 2019

En vecka framför linsen, Pressfrukost för Clinique och kampanj med Her Hour.

Startade måndagen på Nobis med att plåta en del bilder till några kommande samarbetsposter. Vi rundade av hela plåtningen med en sen lunch vid halvfyra. Hamburgare på en måndag är inte trist.

I tisdags morse gick jag upp med tuppen för att hålla i en pressfrukost tillsammans med Clinique på The Sparrow hotell på Birger Jarlsgatan. Dessa två supermoms var på plats, härliga Valerie och grymma Alexia.

Riktigt mysig morgon, det var en triljard bebisar på plats. Eftersom de växer som ogräs runt mig är jag lyckligare än någonsin. Jobbade som barnflicka under en jädrans massa år och är ju äldst av fyra syskon så har alltid haft små söta köttlimpor i min famn. Jag och Salli från Clinique höll en presentation om de nya produkterna, Clinique ID.

Alla fick bänka sig med Salli för att få fram sitt unika ID. Och apropå på det – här har vi de utvalda till Clinques testpanel. Ni ska alla ha blivit kontaktade på mail.

Olivia Björk
Veronica Gustafsson
Cecilia Kruuse
Isabel Heimonen
Karin Boman
Mikaela Virkkunen Eliasson
Victoria Carlswärd
Helena Frost
Anna Ericsson
Therese Ågren
Mathilde Swartz
Sarah Rosén
Victoria Hedman
Lisa Andersson
Eva Ivarsson Karlsson

petra tungarden blogg-7

Efter det hoppade vi in i The Sparrows rum 455 för att plåta av några bilder till Clinique kampanjen. Rummet är en riktig pärla, så om ni någon gång ska bo över där fråga efter det. Därefter stod möten på schemat.

Dagen efter stod inköpsmöten på schemat igen på Meli Meli kontoret där vi sitter. Så glad att vi sitter i deras välinredda lokaler. De har verkligen mitt drömkontor eller lägenhet. Vill bara flytta in.

Därefter bar det av till Kenzas lanseringslunch på Ett Hem för hennes nya doft Alani. En riktig sensuell käftsmäll som passar perfekt till dejten med en underton av apelsinblomma.

Satt mitt emot den här tjusiga blonda trion.

Varje gång jag är på Ett Hem börjar det klia i fingrarna. Jag vill sno med mig allt porslin hem, älskar dessa enorm handgjutna tallrikar. Sedan bar det av ner till kontoret för att fortsätta knappa på tangenterna.

 

I torsdags skulle jag, Pålle och Uchenna skulle plåta en kampanj till Afound. Testade igenom alla looks innan packet anlände vid 09.00. Har levt i den här looken sedan den dagen. Tror inte ni förstår hur sköna dessa byxor är? De är typ i mjukismaterial, men ser lyxiga ut. Känns som man glider runt i pyjamas.

Den här fuskpälsen från Aéryne är ett riktigt kap.

Dessa hårspännen fick jag av Mira från peaceOnyou.

Sen var vi på G, hela haggligan. Vi gick runt i typ 20 minuter för att hitta ett trevligt ljus till vår bild, riktigt orimligt. Men bilden ska skyltas i butik så det var viktigt att den blev pangsnygg.

Medan Pålle och Uchenna tog singelbilder, spelade jag in filmer till instastory, haha. Den här stassen kommer såklart också från Afound och ni hittar den här från Dixie!

Hörni vi skickar på resten av veckan imorgon tycker jag!


13 kommentarer



13 kommentarer om “En vecka framför linsen, Pressfrukost för Clinique och kampanj med Her Hour.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här