window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:34 | september 23, 2019

Weekly Plans

Hello Ladies!

Hur mår ni? Jag känner mig så utvilad och redo för en ny vecka efter en relativt lugn helg. Flög upp ur sängen vid halv sju, det är få förundrat en måndag. Den här veckan är dessutom betydligt lugnare än förgående vecka där jag hade andan i halsen konstant. Ser framemot en vecka av träning, kompishäng och lugn och ro.

Just nu är det massa roliga bollar i luften för Adoores räkning. Jag hoppas verkligen att flera av förslagen och idéerna blir till verklighet. Jag är så tacksam och glad för att jag får vara med på den här resan. Från att ha stått och packat i Freddies kök till att sälja till flertalet butiker och webshoppar och kanske eventuellt ha en liten temporär HELT EGEN butik om några månader (vågar inte säga mer än, förrän det är klart).

Okej, nog om det! Ska vi kika på veckan?

Måndag: Genomgång på Cube om framtida kampanjer, sedan måste jag knåpa ihop en sak som måste skickas in akut, därefter går jag tvärs över gatan för att kika på min lillebrors nya lägenhet. Har lovat att hjälpa till med inredningen. Sedan bär det av till No18 för att avsluta en kampanj för Her Hour och blogga. Efter jobbet ska jag springa förbi en kompis mammas vernissage en snabbis och slutligen ska jag få min lilla stjärt till gymmet.

Tisdag: Ska till Kicks och fota ett samarbete. Ska få tre olika kändisars makeup, så kul! Lunchpass på Becore och sedan blir det heldag på kontoret.

Onsdag: Frukostevent på Nosh and Chow som Joanna håller i. Avsatt dagen för jobb med Adoore. På kvällen ska jag äta middag med Dasha.

Torsdag: Filma en kampanj på morgonen. Plåta två samarbeten. Pass på Becore. På kvällen ska några kompisar äta middag hos mig.

Fredag: Ska på en höstuppfräschning hos Maria på House of Beauty. Vill utplåna varenda por samt pigmentfläckarna som poppat upp efter sommaren. Därefter väntar en lunch på H&M’s presskontor.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Testpanelen för Clinique??

    Svara