Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Hermine Hold

17:00 | september 22, 2019

2019 stora modetrend: Håraccessoarer.

hermine hold rabattkod

Sjal, Hermine Hold – klick.

Nu har jag äntligen fått den stora äran att testa Hermine Holds alla soliga håraccesoarer. Det kan ju inte ha gått någon obemärkt förbi, men årets hetaste trend har tveklöst varit håraccessoarer i alla dess former. Det är inte bara snyggt, utan också praktiskt att slänga i håret när ens svall inte vill samarbeta och ligger platt på hjässan. Håraccessoarerna ger det lilla extra i en outfit och räddar vilken dålig hårdag som helst. Känner mig alltid smashing när håret är on point.

För er som också är sugna på att sätta guldkant på vardagen har jag självklart en kod, PETRA20 ger er 20% rabatt till och med 3 oktober på herminehold.com (gäller endast på fullpris).

Sjal, Hermine Hold.

Sjalen har enligt mig oändliga användningsområden: i håret, runt halsen, virad runt väskan, runt handleden, som topp, som skärp. Speciellt nu till hösten kan du med fördel ha en tunn sjal som värmande accessoar runt halsen. Och sedan är min senaste obsession även bälten och där tycker jag att sjalen är ett perfekt sätt att markera midjan på!

hermine hold rabattkod-8

Brun Sjal, Hermine Hold.

hermine hold rabattkod-16

hermine hold rabattkod-12

Spana på alla Hermine Holds nyheter här!

Gillar verkligen Hermine Holds höstpalett i jordnära toner som går i mintgrönt och brunt.

Scrunchie, Hermine Hold.

Om det är något jag ska börja använda mer så är det så är det den gamla goda 90-tals scrunchien, som tar plats – och inte bara fyller en funktion utan tillför det där lilla extra till barret. Perfekt de dagarna när tiden inte räcker till och du desperat måste få till en snygg frisyr snabbt. Den blir dessutom en snygg detalj runt handleden – och är betydligt snällare mot ditt hår än strävt gummi eller hård metall.

Den här varianten är gjord i siden.

hermine hold rabattkod-11

Hårklämma, Hermine Hold.

Hårklämman är snygg att ha både på sidan av håret som ett statement piece i en roligare färg. Eller så väljer man att dra bak hela håret i en klassisk knut. Oavsett älskar jag hårklämman, då du slipper ha allt hår hängandes i ansiktet samtidigt som den ger ett elegant och klassiskt intryck.

harspannen ahlens

Som vanligt är mitt motto extra allt – brassa på med flera färger och former så att håret gnistrar i solen av allt bling. Kikar vi på de riktiga modelejonen är det nämligen så du ska bära trenden – more is more!

harspannen ahlens

Barette, Hermine Hold.

hermine hold rabattkod-5

Hårband, Hermine Hold.

Det tjocka hårbandet är en räddare i nöden under de sämre hårdagarna. Är läget kritisky? Slicka bara bak håret i en knut och placera ett hårband i en tjusig färg på hjässan och du är redo för stan.

Eller vill du bara addera lite extra eftertanke till din outfit och samla stilpoäng? Då matchar du hårbandet ton i ton till din look eller bryter av helt med någon poppig kulör.

Glöm nu inte att ni får hela 20% rabatt med koden PETRA20 om ni klickar er in fram till den 3 oktober på herminehold.com. Jag lovar att ni kommer få lite extra stjärnglans med snygga accessoarer i höst!

Hermine-Hold-Petra-Tungården

Behöver ni lite extra inspo på hur ni ska styla barret på morgonkvisten tycker jag att ni ska spana in de här damerna som gjort det med bravur.


1 kommentarerEn kommentar om “2019 stora modetrend: Håraccessoarer.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Visst har Angelica tagit bilderna? Så fina! 💖

    Svara