Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:26 | september 19, 2019

Bebisterapi?

petratungardenblogg-30

God morgon favoriter!

Vi startar den här dagen med en gullig bild på mig och min nya bästis Bonbon. Tänk vilken lyx va, att jag är så priviligerad med så många sköna nya bästa kompisar. Det bara ploppar upp som ogräs runt mig, sköna små individer som jag vill spendera varje vaken sekund med. Bäst av allt är att de inte är så verbala än, så de små köttlimporna är världens bästa lyssnare när jag behöver lätta mitt hjärta. Dessutom kan de nog vara den bästa terapin för man behöver bara vila sitt öga på dem i en millisekund, sedan känner man hur det börjar rycka i smilbanden. Och är kidsen på humör och bjussar på ett soligt leende eller roligt minspel, ler man helt ofrivilligt bredare än Jokern. Man kanske borda strata babyskrattyoga.

Idag står en riktig stressad dag på schemat.

Her Hour ska plåta en stor kampanj, därefter filma material, sedan ska vi plåta en lookbook med Adoore till butiker, direkt efter det ska jag iväg och komplettera en annan film för ett samarbete och mitt i allt det fota en annan grej. Och klockan 16.00 ska jag sitta på ett tåg till Göteborg.

Längtar tills jag sjunker ner i det gråa sätet på centralen. Jag älskar att åka tåg. Har laddat ner alla bröllopsbilder som ska kategoriseras till respektive inlägg. Stänga av mobilen och bara få skriva i lugn och ro utan andan i halsen.

PUSS HOPPAS NI HAR EN GRYM DAG!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här