Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:55 | september 18, 2019

Livets förlovning, Konstnärligt smakråd, Fotografering i solnedgång och födelsedagsfirande.

petratungardenblogg-3

Ska vi kika på förgående veckan i bilder? Den var betydligt trevligare än pissvecka. Mår verkligen inte bra av att ligga konstant efter, det tär verkligen på en. Vill helst av allt lägga mig ner och börja gråta som ett barn, men det går ju inte i vuxen ålder. Så nu är det bara att bita i det sura äpplet och fullfölja.

I måndags spenderade jag dagen i sedvanlig ordning på kontoret som vi precis sagt upp. Ångrade mig lite när jag satt och spanade upp på den maffiga stuckaturen. Måste sticka ut hakan och påstå att vi utan tvekan NO18 finaste rum, men inte så länge till då.

Vi har växt ur vårt kontor och behöver något större med fler rum. Dock har vi inte hittat det ultimata än, så nu är det dags att börja få eld i backen. Jag har ett på G som jag förhoppningsvis får besked om i slutet på månaden. Att hitta ett perfekt kontor i Stockholm är som att hitta ett nål i en höstack. Just den storleken vi spanar efter verkar vara den sizen alla vill ha. Och så kostar det därefter, men skam den som ger sig.

petratungardenblogg-7

Efter jobbet var jag hemma hos Sara en snabbis för tjejhäng och för att hjälpa till som smakråd att välja ut tavlor.

Det är Caroline Lundqvist verk. Gillar verkligen hennes tavlor, hon har både print och orginalmålningar. Alla hennes verk föreställer ostron. Funderar på att lägga beslag på den till höger, men rana in den med glas och en mörk träram istället, tycker printet nästan försvinner i den ramningen. Synd bara att det kostar en FÖRMÖGENHET att rama i Stockholm.

Har ni något tips på en bra ramverkstad i stan?

petratungardenblogg-10

Dagens (ÅRETS!!!???!!!) bästa nyhet var såklart Damons (och måste ändå säga Dantes) frieri till Forni. Jag och Lorpan satt helt lyriska hemma när de skickade bilden, vi anade ingenting. Skrek högt! SÅ LYCKLIG OCH GLAD FÖR DERAS SKULL – har redan börjat räkna ner dagarna till deras icke ännu planerade giftermål.

petratungardenblogg-11

Dagen efter hoppade jag i mitt träningskit från Casall med klös som gjorde min gymupplevelse på morgonkvisten betydligt vildare.

Sedan jobbade jag hemifrån tills klockan slog eftermiddag, då bar det av ut till Södertälje för att plåta några samarbeten till sent på kvällskvisten.

petratungardenblogg-16

Årets sista dopp tror jag bestämt att jag hann med.

 

Vaknade upp till den här pangsnygga bilden på Tess och kände wow så där vill jag gå klädd i höst. Samtidigt som jag klappade på en trött på Puck.

En morgon gick jag upp riktigt tidigt för att gå och plocka en bil på Sunfleet för att sedan köra ut till Afound i Skärholmen tillsammans med Her Hour gänget. Den här vita skjortklänningen från Nelly är verkligen en nyfunnen favorit, den fungerar till allt. Markus frågade om jag inte skulle tvätta den i fredags, efter att ha använt den varje dag.

Blev utskrattad av tjejerna för mina sockiplast. Äger ju inga strumpor, så fick ta mina Becore strumpor med halkskydd under, haha. Insåg att de faktiskt är exemplariska i stövlar, för man glider inte runt i skon och får skavsår. Jag går ju alltid barfota, men började få skavsår så var tvungen att skydda den stackars fossingen för ytterliga hot.

Hittade massa tjusigt som ni såklart ska få en närmare titt på.

Efter Afound stod födelsedagslunch för Bosse på schemat. Vi hade smygfirat henne kvällen innan hemma hos Forni, men nu var det äntligen dags på den riktiga dagen. Därefter hade jag bokat in en gravidmassage till min BFF på Sturebadet som bara hade några dagar kvar av sin graviditet.

I fredags startade jag morgonen med den här biffen i sedvanlig ordning tillsammans med Mira och Mathilda. Vi körde ett riktigt ben och rumppass.

Resten av helgen kikar vi på imorgon ju!


4 kommentarer4 kommentarer om “Livets förlovning, Konstnärligt smakråd, Fotografering i solnedgång och födelsedagsfirande.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • <3

  Svara
 • Jag kommer inte till klänningen på Nelly när jag trycker på länken 🙁

  Svara
 • Afound är grymt bra!!!!!

  Svara
 • Hej! Bara ett tips till bra inramning.
  Hornbach! Otippat bra, och bra priser!

  Mvh Sy

  Svara