Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:15 | september 17, 2019

Vart tar tiden vägen?

Herregud, den här dagen har jag flängt som en dåre. Förstår inte vart dagen tog vägen? Startade morgonen med att hålla i ett event vid åtta på The Sparrow för Clinque, sedan brände jag av en plåtning och därefter ett lunchmöte och nu sitter jag med andan i halsen på Visa Center. Att komma in i Kina verkar vara ungefär lika svårt som att komma in på stans mest eftertraktade nattklubb. Fyllde i min ansökan till punkt och pricka i 120 minuter, skrev ut allt underlag (flygbiljetter, hotellbokningar) – men snubblade precis på mållinjen då mitt efternamn tydligen måste stavas med två a:an. Tusan, så nu hamnade jag sist i kön och blev deporterad till en annan kö, ”fyll om din blankett” kön.

Så nu måste jag börja om hela processen. Namaste. En gullig äldre man kollade menande på mig och sa: ”det är bara att ta ett djupt andetag, jag är också inne på andra varvet”. Hade dock ställt in mig på en två timmars sittning, så vad tusan.

Har däremot agerat assistent till några ansökande härinne. Då min kompis var här igår och gick på alla nitar skickade han ett tydligt info sms till mig om hur man går tillväga. Så har guidat fyra personer om hur man ändrar i sin ansökan online. Ibland kan jag sakna att jobba som servitris eller till och med säljare på PC-city. Jag älskar att träffa människor, sprang på så många festliga karaktärer under mina arbetspass. Människor som jag aldrig annars skulle komma i kontakt med.

Senaste veckan har varit lite för stressig. Jag ligger konstant efter. Somnar med datorn i knät, dunar hela natten med smink och så känns det som att någon lägger krokben på mig med tiden, varje gång jag tittar på klockan får jag en chock och undrar HUR TUSAN DEN REDAN KAN VARA SÅ MYCKET. Dessutom ser vårt hem ut som en loppismarknad eller knarkarkvart, det är cola light burkar, mögliga kaffekoppar, högar av kläder. Har inte tränat på en vecka och har handen i en godispåse så fort tillfälle ges. En riktig misär, haha.

Bestämt mig för att det blir en helg av återhämtning. Och därefter bättre planering.

Nej, nu ska jag hålla koll på köordningen! Vi hörs ikväll igen!


3 kommentarer3 kommentarer om “Vart tar tiden vägen?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Vart gör du dina fransar någonstans? 🙂

  Kram Elsa

  Svara
 • Heja dig! Du är bäst och jag har din klänning på mig (nr 2 av safari- köpte en till på onlinerean kunde inte hålla mig haha)
  Jag tycker du är svincool som bara kör och jag älskar att höra om alla dina businessäventyr för det är så inspirerande och sporrande! KRAM

  Svara
 • Vart kommer Uchennas skor ifrån?

  Svara