Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

10:05 | september 15, 2019

Gråtfest på trappmaskinen, Födelsedagsmiddag och Sveriges keligaste hund.

Nu vrider vi tillbaka klockan till förra helgen. Det är lördag och jag har precis bränt av ett vidrigt Becorepass med Jocke. Bestämde mig för att föreviga ögonblicket av stolthet framför vår krashade Ikea-spegel som enbart står i köket för att jag ska kunna ta bilder i bra dagsljus, haha. Har på mig en sporttopp från ett av mina favoritmärken Beach Riot från Australien. De har så fina (ack dyra) plagg. Men man kan verkligen fynda när de har rea.

Därefter drog jag iväg och åt en långbrunch med Freddie och Ida på Broms.

Efter en dusch och lite piff bar det av hem till Steffi på födelsedagsmiddag. Min älsklingskorv fyllde nämligen soliga 31 år.

Verkligen traskat många steg i de här bootsen från Arket sedan de gjorde entré i mitt liv. De kostar en slant – men tror att vi kommer vara stadiga vapendragare många år framöver. De fungerar lika bra till en klassisk vardagsklädsel som till fest.

Födelsedagsbarnet Buco (eller Stephanie som hon egentligen heter) har jag känt i över 14 år. Vi blev nära kompisar när jag hjulade över henne på fyllan en gång i Lund under Kvalborg. Tycker väldigt mycket om denna originella prick som är helt galen, men samtidigt världens omtänksammaste och finaste. Hon fick b la två Adoore klänningar av mig – som jag visste att hon trånat efter. Hon hoppade i vår puffdress på momangen.

By the way så har vi dragit igång sista rea-spurten på Adoore. Så nu är denna på 50 % – ni hittar den här klick. 

Obligatoriskt laguppställnings förevigande bild.

Söndagen startade med paparazzifotografering på mina älsklingar. Förstår ni hur mysigt det är med hund på helgens morgonkvist? Puck ligger mellan oss som ett litet barn eller så kryper hon ihop som en liten kringla som slicker sig längst ens lår och myser alternativt lägger sig som en lurvig mössa på en hjässa.

Vi har verkligen fått en hund med väldigt mycket karaktär. Ibland tror jag att hon är en människa. Måste göra en youtube-film med Puck, hennes personlighet förtjänar videoformat.

petratungardenblogg-34

Avslutade med min nyfunna favoritsyssla – Revenge Body på trappmaskinen på Sturebadet, haha. Riktigt guilty pleasure. Blir så stolt och tårögd (jag vet, så cheesy) när jag kollar på det, alla ger verkligen sin allt.


13 kommentarer13 kommentarer om “Gråtfest på trappmaskinen, Födelsedagsmiddag och Sveriges keligaste hund.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Varifrån kommer din skinnjacka?
  Tack på förhand! /Jenny

  Svara
 • Från Ganni <3

  Svara
 • Pucken är precis en sån hund man vill ha!! Älsk ❤️

  Svara
 • Ja, hon är livets kompis! Alla förtjänar en Puck i sitt liv. <3

  Svara
 • Äääääälskar dig och din blogg!! Så fruktansvärt inspirerande. Jag skulle vilja veta din morgon/kvällsrutin, då syftar jag på hudvård!!! Älskar det och skulle verkligen vilja veta vad en så vacker person som du använder! Puss

  Svara
 • Men gud vad glad jag blir!!! Du gjorde min dag!

  Älskar önskeinlägg! Skriver ner det och så ser jag till att fixa det i nästa vecka.

  PUSSSSS!

  Svara
 • Hej Petra! Älskar pucken, blir så glad när du lägger upp bilder på henne. Vad är hon för ras? Cavalier eller bara spaniel??

  Svara
 • Hon är en King Charles Cavalier ; ) Alla förtjänar en Puck i sitt liv!!!!

  Svara
 • Hej! Vilken storlek tar du i den puffärmars klänningen? Jag har 38 i vanliga fall men köpte din röda klänning i M och den var på tooook för liten över bysten. Tack!

  Svara
 • Just den röda var mindre i storlekarna! Jag skulle ta en M om jag var du ; )

  Kramar!

  Svara
 • Tack!

  Svara
 • Snälla gör ett inlägg om tips på snygga blusar/skjortor som inte är allt för dyra😍 Så svårt att hitta inspo i för hösten 😔

  Svara
 • Absolut, det kan jag fixa <3 Kramar!!!

  Svara