Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:25 | september 12, 2019

Bring on the party!

Igår hade vi som sagt första inköpsmötena för Adoore – och hörni håll i hatten, men det gick så bra. Vågar inte säga något än, peppar peppar ta i trä – men tror att ni kommer att vila ögonen på märket hos en stor aktör på marknaden inom snar framtid. I början på nästa vecka fortsätter införsäljningen.

Och igår bokade vi en resa till Hong Kong för att åka till vår fabrik för att beställa nya textilier och spika det sista inför SS20. Så jag, Linn, Freddie och vår agent åker dit den 19:e till 26:e oktober, om det inte blir något strul med våra visum. Ska ansöka om det idag.

Adoore inforsaljning-13

Tadaaa… Tycker alla plagg gifter sig så bra med varandra, sedan är det några plagg i kollektionen som inte hänger på racket.

Adoore inforsaljning-10

Adoore inforsaljning-10  Adoore inforsaljning-10

Säg hej till vår stjärna Frida som sliter som ett djur på Adoore. Företaget hade inte tuffat på utan dig.

Adoore inforsaljning-17

Igår fick vi låna finrummet eller salongen som jag kallar det på MeliMelis kontor där vi sitter med Adoore. JAG VILL BO HÄR! I nästa lägenhet ska jag måla in snickerierna i en brytfärg.Eftersom rummet badar i ljus fungerar det kalas med det mörka inmålade taket.

Adoore inforsaljning-14

Måste tipsa om den här tjusiga skjortklänningen från Nelly som finns i butik nu – och skärpet som jag sprang till jobbet i. Livet skönaste plagg, som att gå runt i en stor pyjamas. Älskar den här perioden, när det är krispigt ute, men man fortfarande kan gå med bara ben och kortkort.

Känner mig som ett glittrande bubbelgum i den här stassen, vill aldrig ta av mig den.

Nej, nu måste jag springa och hämta en bil som jag hyrt, för nu bär det av ut till Afound i Skärholmen med Pålle och Uchenna för ett kommande samarbete SOM NI KOMMER ATT ÄLSKA! Japp, det involverar er!


9 kommentarer9 kommentarer om “Bring on the party!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kul Petra. Men du behöver inget visum till Hong Kong 🙂

  Svara
 • Ska vidare in i fastlandet efter ; ) Flyger bara till Hongkong! Kramar!

  Svara
 • Hej Petra. Har en fråga o hoppas du orkar svara! Kan se att du har en viskosmatta. Jag har precis beställt en men fick veta att det inte är så bra om man spiller (fick höra att mattan princip blir förstörd av det). Sen går jag även i hundtankar och hur har det funkat för dig med en sån matta med valp/hund? Jättetacksam för svar!! Kram

  Svara
 • Hola!
  Skulle välja en annan om du skaffar hund, för fläckarna går inte bort. Försökte kemtvätta den, men det blev ännu värre dessvärre. Men de är ju otroligt fina.

  Kramar!

  Svara
 • Du fyller i en lapp på flygplanet och sedan lämnar den i immigration. Så sök inget visum om du ska till Hong Kong. Ska du till Kina (fastlandet) så behöver du visum vid gränsen!
  🙂

  Svara
 • Hur bemöter du den kritik gällande plagiat som du har fått hos Bloggbevakning?

  Svara
 • Hej!

  Vad tråkigt att du känner så. Hela vårkollektionen har vi (jag) tagit fram själva, hon får gärna sätta tänderna i varenda plagg och ge sig ut och leta på nätet.

  Nu till festkollektionen, vi ville addera en style till kollektionen och då fick jag förslag av vår mönsterkonstruktör i fabriken som hjälpt mig med passform och siluetter. Hon skickade förslag på bilder på en docka i fabriken, så skjortklänningen var egentligen en färdig prototyp som de hade i fabriken redan, älskade siluetten och tyckte den var lik min förra klänning men trodde såklart inte att det var en exakt kopia av den (har sålt den).

  Nu när jag såg bilderna bredvid varandra så kommer vi självfallet inte sätta den i produktion som den är. Antar att det är en sådan style som går runt mellan fabriker där många västerländska märken producerar.

  Och med facit i hand kommer jag självfallet göra allt från scratch, där man har kontroll över varje led. Var aldrig som avsikt att göra ett plagiat som jag absolut håller med om att skjortklänningen är på pricken. Skäms verkligen över det draget, det var inte snyggt och jag tar helt på mig det.

  Trevlig afton,

  Petra

  Svara
 • Hej!

  Vad tråkigt att du känner så. Hela vårkollektionen har vi (jag) tagit fram själva, hon får gärna sätta tänderna i varenda plagg och ge sig ut och leta på nätet.

  Nu till festkollektionen, vi ville addera en style till kollektionen och då fick jag förslag av vår mönsterkonstruktör i fabriken som hjälpt mig med passform och siluetter. Hon skickade förslag på bilder på en docka i fabriken, så skjortklänningen var egentligen en färdig prototyp som de hade i fabriken redan, älskade siluetten och tyckte den var lik min förra klänning men trodde såklart inte att det var en exakt kopia av den (har sålt den).

  Nu när jag såg bilderna bredvid varandra så kommer vi självfallet inte sätta den i produktion som den är. Antar att det är en sådan style som går runt mellan fabriker där många västerländska märken producerar.

  Och med facit i hand kommer jag självfallet göra allt från scratch, där man har kontroll över varje led. Var aldrig som avsikt att göra ett plagiat som jag absolut håller med om att skjortklänningen är på pricken. Skäms verkligen över det draget, det var inte snyggt och jag tar helt på mig det.

  Trevlig afton,

  Petra

  Svara
 • När kommer er festkollektion att lanseras? Väntar så ivrigt 😍

  Svara