Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:24 | september 11, 2019

Senaste artiklarna på Her Hour: helgaktiviteter, resor under lågsäsong, hösttrender och ögonbrynstips

I Stockholm väntar pangsol på både lördag och söndag -och för den som inte tänker slösa dessa dagar på fylla och fest passar det perfekt att kika på vår guide till en nykter helg i Stockholm!

 

Vissa ställen gör sig helt enkelt bättre utan turister och hysteriskt mycket folk -Lake Como är ett sådant ställe. Man vill helst ha den bländande vackra vyn för sig själv och sitt sällskap. Kolla in vår artikel om resmål som är nice är besöka under lågsäsong för fler tips!

 

Om ni är sugna på nya klänningar i höstgarderoben har vi listat de allra snyggaste i butik just nu! Ni hittar alltid det senaste inom mode på herhour.se.

 

Det är en djungel där ute med alla möjliga trender som kommer och går – därför har vi lokaliserat höstens sju hetaste trender som du kan ta influenser ifrån och addera till din egna stil.

Kändisarnas ögonbryns-guru, eyebrow whisperer, BrowFelicia -kärt barn har många namn. Jag vet ingen som kan trolla med ögonbryn på det sättet hon gör och vi har fått den stora äran av att ta del av hennes fem bästa knep!

 

Och så laddar vi självklart upp inför den stundande seriehösten med spännande nyheter att kura ihop sig framför tvn med. Här hittar ni Paulina sex favoritserier att kolla in just nu!


3 kommentarer3 kommentarer om “Senaste artiklarna på Her Hour: helgaktiviteter, resor under lågsäsong, hösttrender och ögonbrynstips”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Snyggt resultat på brynen 🙂

  Svara
 • Menar inte att vara otrevlig men om man ska presentera en artikel med tips på resmål i lågsäsong så är det väl ändå bra om den som tipsar varit på något av ställena och därmed kan ge ett välgrundat tips? Här framstår det ju som att den som skrivit artikeln bara varit i Italien men ”föreställer sig” att de andra platserna är bra i lågsäsong. Den som har skrivit har ju inte ens varit på en del av platserna i högsäsong? T ex Marrakech. Känns inte som en särskilt förtroendeingivande artikel.

  Svara
 • Vart kommer din kompis klänning från? ( den rutiga skjortklänningen )

  Vänligen
  Erika

  Svara