Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:11 | september 11, 2019

Inköpsmöten för Adoore

God morgon älsklingar!

Idag är en stor dag, vi har nämligen inköpsmöten för Adoore med ett stort bolag som jag håller alla tummar och tår för att deras inköpare älskar plaggen och vill lägga en order. Ibland är det så lätt att bara köra på, utan att stanna upp och känna wow, fan vad långt vi kommit bara på ett och ett halvt år. För dryga 365 dagar sedan stod vi fortfarande och packade kläder i Freddies lägenhet, hela hans kök och övervåning var belägrat med kläder och kartonger. Hans matbord var vår packstation, där Freddie, jag, Uchenna och Linda stod och packade så händerna blödde.

Vi har gått på många nitar längst vägen, bytt både agent och fabrik. Suttit med räkningar upp till öronen, utan att gå med vinst, men nu är det vind i seglen. Ska skriva mer om det i ett längre inlägg i veckan. Vet att många av er är intresserade av hur man faktiskt går till väga för att starta eget och följa sin dröm. Om ni har några frågor redan nu om produktion, starta eget eller vad som helst som rör ämnet får ni gärna kommentera i inlägget så ska jag göra mitt bästa för att försöka spalta ner konkreta svar till er.

Och tack till alla vänner (och mamma) som hjälpt till längst vägen som hoppat in och packat kläder och fixat och donat.

Tänk att klänningarna sålde slut både på både Wakakuu, Tara/Raglady, Best of Brands och Friends i Visby. Alla butikerna fyllde på sina ordrar, känns helt overkligt!

Hej, kompis och partner in crime. Vi kompletterar verkligen varandra på bästa möjliga vis.


7 kommentarer7 kommentarer om “Inköpsmöten för Adoore”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt när det går framåt och riktigt lossnar!
  Jag hoppas att årets sommarklänning får vara kvar i sortimentet så jag får chansen att haffa en. <3

  Svara
 • Åååååh jaaa!! Har så
  Mkt frågor om produktion! Hur gick ni till väga för att hitta fabrik? Var sourcade ni materialen – genom fabriken? Ni har ju ingen mönsterkonstruktör vad jag förstått, använde ni färdiga prover som ni skickade och utgick ifrån? Åh så intressant topic!!

  Svara
 • Undrar också kring produktion! Vad är viktigt att tänka på och vad är ett vanligt misstag man gör (tror du)?

  Tack och grattis! <3

  Svara
 • Hej Petra! Jag behöver hjälp i starta-eget-djungeln!
  Hur hittade ni en fabrik? Ritar ni själva mönster eller vem ordnar med passform/modell/storlekar osv?

  Svara
 • Den beiga/kamelfärgade kostymen du lagt upp flera gånger om, som blev flyttad från vår till höst (enligt en kommentar du skrev i våras), kommer den nu i höst? Köpte ingen beige kostym i våras pga väntade på din, efter att du flertalet gånger nämnt att den skulle komma, så jag blev besviken när jag fick veta att den inte alls skulle säljas. Hur blir det med den i höst?

  Svara
 • Jag är lite nyfiken hur du tänker kring hållbarheten när du startade eget? Hållbarhet vad gäller miljöfrågor och csr, tänker att detta är så hett ämne idag där man inte vågar ta några snesteg?
  Tacksam för svar och ser fram emot frågestunden!! kram

  Svara
 • Jag drömmer om att starta mitt eget märke, men det som tar emot är att jag känner mig så ovetandes om hur jag ska hitta rätt fabrik, sömmare, hur mycket jag behöver som insats osv. Kommer verkligen så lägligt om du skulle ge en detaljerad guide.. och uppmana andra till att våga satsa på sin dröm. <3

  Svara