Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | september 9, 2019

Weekly Plans

Klänning Custommade, Kofta Custommade, Boots Custommade, Väska Jacquemus.

Idag kickstartade jag morgonen med att äntligen prova den omtalade HEAT-bastun som bekvämt är belägen i samma hus som vårt kontor. Avskyr egentligen att basta, men måste säga att detta var en riktig vinnare. Jag och Mira badade i svett – och känner mig faktiskt så klar i huvudet, pigg och vaken. Det är inte två ledord jag kastar om och omkring mig så där vi 10.18 en måndag förmiddag.

Annars då, jag har en riktigt rolig vecka som stundar med spännande möten och plåtningar. Det är många lösa trådar som ska knytas ihop. Känner mig riktigt peppad på den här veckan.

Ska vi kika på hur dagarna ser ut?

Måndag: Heldag på kontoret, tidsinställa blogginlägg och möte med Her Hour. Efter jobbet bär det av till Sturebadet för att fortsätta med min nyfunna kärlek för trappmaskinen och ”Revenge Body with Khloé Kardashian” – riktigt guilty pleasure tv. 

Tisdag: Morgonmöte med Adoore för att gå igenom sista proverna som kommer idag. Preppa inför onsdagens möte och på eftermiddagen/kvällen ska jag plåta med Angelica.

Onsdag: Inköpsmöten med Adoore. På aftonen är jag hembjuden till Forni på middag.

Torsdag: Plåta en enkel lookbook för Adoore som vi kan skicka ut till återförsäljare, födelsedagslunch för Bosse på Nobis, därefter ska jag plåta två samarbeten.

Fredag: Plåta/Kampanjfotografering för ett stort kommande samarbete.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här