Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | september 9, 2019

Paris i Stockholm, Skimrande nyheter, Baby Whisper och årets sista Kräftis!

petratungardenblogg-23

I veckan var jag förbi Stylein x Isabellas kollektion för Ellos. Eventet startade med en lättare lunch på Le Hibous terass där jag fick äran att skvallra med Sania, Mathilda och Michaela. Fördelen med ens jobb är att man får träffa så underbara människor hela dagarna.

petratungardenblogg-21

Kollektionen var tidlös, klassisk i sobra färger med kvinnlig passaform – och verkligen prisvärd, dessutom gick storlekarna från 34-56. Bara det är ju värt en applåd.

petratungardenblogg-22

Min favorit var den här knälåna bruna kappan med kvinnlig krage och brett band i midjan.

Carro skickade bilder från fabriken på vårt nya underrede.

Jag fick fler bilder från vår fabrik på färdiga prover.

Partykollektionen

Just nu håller vi på att planera hur vi ska plåta partykollektionen, så det är många partylooks som studsar fram och tillbaka mellan min och Freddie lur.

Jag gjorde massa soliga saker förra veckan, men glömde helt fota. Så när jag bläddrade igenom telefonen fick jag först upp bilder från fredagen. Då jag invigde min nya kjol från Nanuskha.

Tokgillade den här outfiten som jag på något höger lyckades få ihop på morgonkvisten. Mina nya favoritboots kommer från Arket, de fungerar ta mig tusan till de mesta. Dessa kommer bli riktiga garderobshjältar i höst och vinter.

Sedan skulle jag lokalisera en sen lunch, var dödshungrig men helt handlingsförlamad. Ni vet när man är så hungrig så man ser i kors, men ändå inte benägen att välja ett ställe – det måste vara rätt till hundra procent, så viktig är den måltiden efter den långa väntan – klockan var 15.30.

Sprang av en slump in i Editas nykläckta gosboll Lucas som stillade min hunger med lite bebisgos.

Adoore festklanning-38

På fredagen bar det av hem till Dasha och Douglas för årets (troligtvis) sista kräftfrossa.

Adoore festklanning-39

Haha, så här ser våra middagar ut numera.

petratungardenblogg-30

Skoja bara! Mina vänner verkar ha fått livets gulligaste barn för de ligger bara och sussar sött under alla tillställningar, såklart det kan komma en liten tår här och där. Men måste ändå ge värmande ord för mycket gott uppförande – so far. Bonbon var som vanligt fashionabelt klädd fredagen till ära. Det såg nästan ut som att hon fakesov i min famn när hon la sin gulliga tass så där charmigt i ansiktet som en liten prinsessa.

Resten av helgen kikar vi på imorgon tycker jag! Puss på er!


1 kommentarerEn kommentar om “Paris i Stockholm, Skimrande nyheter, Baby Whisper och årets sista Kräftis!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Låter som en fantastisk helg!!!!!! kan du visa vad du har för bakgrundsbild på telefonen, eller insperation? vill ha något otroligt inspirerande så man blir glad och inspirerad varje gång man öppnar telefonen. Puss

    Svara