Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:46 | september 8, 2019

ADOORE PARTY COLLECTION – SNEAK PEAK

Adoore festklanning-3

I fredags gick vi igenom första batchen med nästintill färdiga samples och på måndag anländer andra leveransen.

Adoore festklanning-4

Det är bara några små korrigeringar som ska göras nu. Men själva passformen och silutten är spikad.

Adoore festklanning-6

Volangklänningen kommer att förlängas fram- och baktill. Och urringningen kommer att göras djupare.

Adoore festklanning-27

JAG ÄR SÅ UPP ÖVER ÖRONEN FÖRÄLSKAD I DEN HÄR STASSEN! Vill leva resten av mitt liv i den, gå genom livet som en glittrande discokula, det vore något. Den skimrar så mycket att det nästan sticker i ögonen.

Adoore festklanning-29

Hej och hå! Livets siluett!

Kan vi prata om pangsnygga Frida i vår glittriga stass? Den här är också en riktig crowd stopper.

Klänningen kommer justeras lite i midjan. Det finns även en hylsa så du kan flytta upp ringningen, så att vi med större byst som kräver en bh även kan rocka den.

Vi avverkar några flera klänningar på tisdag <3 <3 Hoppas ni gillar dem!


16 kommentarer16 kommentarer om “ADOORE PARTY COLLECTION – SNEAK PEAK”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Omg! När kommer dessa?

  Svara
 • I början på november ; ) Kramar!

  Svara
 • Åhhh skulle behöva en blåsa till mitten av oktober 🙁 Får haffa något annat i mellantiden. Kram

  Svara
 • Jag fullkomligt älskar dina designs och skulle lägga vantarna på allt om studentplånboken tillät..!
  Jag var dock på adoores utförsäljning (den på Artillerigatan för någon vecka sen) men uppfattade storlekarna som något små. Jag vill, precis som du, att kläderna ska sitta tight/accentuera midjan men trots detta skulle jag behövt gå upp 1-2 storlekar med adoores kläder. Pratade med några andra tjejer som jag mötte där och alla ansåg sig behöva gå upp minst en storlek.
  Ville bara ge dig den feedbacken. Överlag tycker jag att den feminina designen är fantastik! Ser fram emot den nya kollektionen!

  Svara
 • Åh, tack för feedbacken! Ska ta med mig det till de kommande kollektionerna : ) Vad bra att du säger till, ska se över det pronto.

  Kramar! Vad kul att du är peppad ; )

  Svara
 • Superfina!

  En spontan tanke för de korta klänningarna: snälla provdansa i dem innan de går i produktion! Man måste kunna dansa med armarna över huvudet utan att de åker upp och rumpan syns. Haha låter så roligt, men va tusan ska man med en partyklänning som inte går att dansa med.

  Svara
 • +1 superviktigt för festklänningar ju!

  Svara
 • Hahah, ska provdansa i dem ikväll! Bra tips! Kramar!

  Svara
 • Jag tycker dock att det är bra att kläder är mer tidlösa än ”trendiga”. Annars känner mig sig snygg i festklänningen i bara 2-3 månader tills det kommer en ny trend och man måste köpa ännu en ny klänning. Dvs onödig konsumtion. Bättre att köpa en festklänning som sitter som en smäck och är tidlös! Snällt mot både miljön och plånboken 😉

  Svara
 • Ja, absolut – tidlösa och bra passform, helt rätt – men syftade mer på att festklänningar kan se lite tacky ut. Men du har helt rätt man ju vill ha garderobshjältar som fungerar oavsett säsong.

  Kramar!

  Svara
 • Alltså Petra, du är genialisk!

  Svara
 • Puss på dig! Vad glad jag blir!

  Svara
 • Kan man köpa dina kläder i någon IRL butik i Stockholm, just nu, inte i Göteborg eller i någon tillfällig utförsäljningslokal …? Fanns du hos best of brands sa du? Eller har jag drömt ? Har adoore någon egen fysisk butik? 🙂

  Svara
 • Hola!

  Det kommer ; ) Kan inte uttala mig om det förrän allt är signat och klart, men det kommer till största sannolikhet finnas mitt i city och såklart Best of Brands i Sickla.

  Kramar!

  Svara
 • Hurraa! Ser väldigt mycket fram emot det!

  Hoppas att det även kommer in fler varianter av din fina klänning som fanns i både långt och kort i olika färger, den med knappar, långa ärmar och ganska mycket utrustning! ☺️

  Om man får önska så får du gärna göra fler varianter med åtsmitande midja men vidare nederdel, förstår att du själv inte behöver det men det är perfekt för oss utan former om för att luras att man har en Tungården-röv istället för att framhäva ens platta bakdel med åtsittande nederdelar 😏

  Svara
 • Utrustning = urringning*

  Svara