Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:00 | september 6, 2019

Nytt soffbord!

petra tungarden blogg_-3

Äntligen är vårt nya soffbord på plats. La vantarna på det från Artndeco för ett år sedan – har ni spanat in deras webbshop? Håll i hatten eller snarare håll i plånboken och sätt lås på sparkontot, bara ett varningens finger för de har så mycket fint. De lyckas lägga beslag på de finaste vintagemöblerna. Man kan flytta benen (underredet) lite hur man vill. Klossarna kan även stå längst ut i hörnet om man får feeling för det.

Hundra nyanser av beige.

En annan sak jag måste tipsa om är de här vasstråna som jag shoppade på Östermalmstorg härom veckan. Vet inte vad sorten heter, men de är inte bara fina utan doftar otroligt gott, typ kolasås, haha. Dessutom kan man torka dem, så de håller sig så där tjusiga i en evighet.


3 kommentarer3 kommentarer om “Nytt soffbord!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra,
  Vilka härliga färger! kan du ge mig tips på svarta sneakers eller några andra skor boots som passar till byxor och skjorta eller kjol så att det ser lite mer dressat ut:)

  Svara
 • Hej! Alltså jag vill såååå gärna ha ett set från din kollektion med soft goat. Seriöst, kan ni sälja det igen? Jag har inte sett något snyggare än det setet och har ett sånt begär efter detta. Vill mysa i det hela hösten. Och dom som finns inte är absolut inte i närheten av snygga som din kollektion var. Fixar du det? 😉

  Svara
 • Vad heter bordet hittar inte det på deras sida?

  Svara