window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | september 5, 2019

Hörnan som gud glömde.

Royal Design insta-5 (kopia)

Den här lilla vrån i lägenheten blir aldrig klar. Nu kommer vi kanske få slå ner skorstensväggen som går ut mitt i rummet, så vågar inte ta något beslut än. Satte ju två kontaktuttag mitt på vägen då hela tanken från början var att platsbygga en hylla, så vi kunde gömma tv-uttag etc. i själva hyllsystemet. Så nu är det egentligen bara att invänta svar från föreningen då hela vår kåk är lika beskyddad som en kyrka, den är inte K-märkt utan blå-märkt.

Jag älskar verkligen mitt nya marmorbord från Von Chadaux, marmoreringen är så vacker. Såg att det även skulle lanseras som både soff- och matbord nu. En annan sak som får mitt inredningshjärta att slå dubbelt är den här rykande färskingen Arum från Ferm Living. Tycker den snedskurna skärmen ger en sådan snygg modern detalj.

Hörna-Petra-980x1567__mmcompress-normal__

Här ser ni bättre vad tusan jag surrar om för skorstensvägg.

Royal Design insta-7

Arum från Ferm Living finns även som en bordslampa.

Hur tjusig är den här nya ljusstaken från Tom Dixon då?

Var ju inne på att bygga något sådan här som Stylebylojs gjort i sin lägenhet, fast med mer förvaring. Eller så hänger jag bara upp en spegeljävel där.

Oavsett vad så måste jag ju vänta, haha.


2 kommentarer2 kommentarer om “Hörnan som gud glömde.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltså det platsbyggda ”datorbordet” är magiskt. Vill haa!

    Svara
  • Hej Petra! Såå fint i din lilla hörna. Jag blev helt kär i dina coola tavlor, framförallt den svart med snören som liknar lakritsremmar 😉 vart kan man finna likadana? Kram

    Svara