Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | september 5, 2019

Fashionabla bebisar, Vidrigt träningspass och Adoores sommarfest!

petra tungarden blogg-79

I fredags hade vi finbesök, kvällens huvudgäster var Bonbon och Tuva. Bonnie hade satt på sig sin allra finaste stass för att matcha moster Petty. Glatt att växa upp med en mamma som är superstylist, man minns ju själv hur man rev runt i sin mammas garderob när man började komma upp i åren. Jag och Millo älskade att springa runt i mammas finklänningar i på tok för stora klackar staplade vi runt i vardagsrummet och lekte ”äldre damer” med hennes väskor dinglandes på axeln.

petra tungarden blogg_-17

Ni ser ju, snyggast i stan. Jag vill också ha Sara som mamma så jag kan få rota i hennes garderob, haha.

petra tungarden blogg_-16

Bosse övade med BonBon, för om två veckor kommer nämligen nästa stjärnskott till världen. Längtar ihjäl mig!

petra tungarden blogg-78

Hade beställt massa gött från Mathem. Så till förrätt blev det en klassiker med löjrom, creme fraiche, dill, rödlök och salta vinägerchips. Därefter gjorde vi lax i ugn med massa dill, citron, romsås och potatis. Världens bästa middagsrätt, då man knappt behöver laga något.

petra tungarden blogg_-18

På lördagmorgonen började vi i lugnt tempo i soffan framför nyhetsmorgon.

petra tungarden blogg_-7

Vid 11 drog jag till Becore för att bränna av ett pass med min favorittränare Jocke. Hans pass är BÄST! Om ni ska köra på Becore någon gång, så gå på hans klasser. Man vinglar dyblöt och skakis därifrån.

Sedan sprang jag hem, kastade mig i duschen och sedan drog jag och Pucken ner till Creative Headz på odengatan där jag bokat tid för tvätt och fön.

petra tungarden blogg_-8

Blev så nöjd! Cathrine var grym! Jag var ju och satte i nya hairtalk extensions för en vecka sedan och färgade hela barret lite mörkare hos min bästa Emelie. Färgen blev så där havre/lyxblond med skiftningar som jag älskar. Gillar att färga det lite mörkare på hösten. Gå in och följ henne på instagram, hon lägger dagligen upp massa stylingtips för barret.

Sedan kom min lilla fis Mathilda förbi. Vi lyssnade på svinhög musik, drack ett glas bubbel och piffade oss tillsammans. Kände att jag inte hade några partyklänningar längre, back in the days var ju det de enda garderoben bestod av. Efter mycket velande (japp, drog ut hela garderoben) landade det i den här skinnstassen. Eller det är egentligen en topp och en kjol.

Först tänkte jag se ut som en livslevande discokula, men kände att det kanske var lite too much, haha. Kärringen på stan tar i från tårna.

petra tungarden blogg_-21

Därefter mötte vi upp Pålle och Uchenna på en fördrink på Le Hibou som ligger på Bank hotells tak.

 

Alltså varför jag inte satt min fot på den takterassen förut – WOW! Ni måste gå dit! Kändes som man var i Paris för en stund. De har två stora terasser med utsikt över hela stan.

Sedan var det dags för Adoores sommarfest. Jävlar, vad vi krigade. Först åt vi middag på Bardot, sedan hade vi bord på Fou och slutligen stängde vi Spy Bar innan vi staplade in på donken. Haha, riktigt bra insats av alla inblandade.


4 kommentarer4 kommentarer om “Fashionabla bebisar, Vidrigt träningspass och Adoores sommarfest!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte du tipsa om hur man ska klä sig nu ”mellan årstider”, har så grymt svårt att hitta jackor eller överplagg just nu!

  Svara
 • Skaffa barn?

  Svara
 • Du är så kär i andras barn. Vill du inte ha egna?

  Svara
 • Så bra när man hittar en outfit hängandes i garderoben som man kan använda om och om igen. Mitt mål med de inköp av kläder jag gör!

  Svara