Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:25 | september 4, 2019

Sommarrea, Svassande färgbomb på stan, Rulla i bajs och PT-pass!

petra tungarden blogg_

Förra veckan hade vi sample sale för Adoore och kön börja ringla sig tidigt på morgonkvisten innan vi ens hunnit öppna. För er som inte hann lägga beslag på era favoriter så har några klänningar som sålde slut kommit in igen, för många beställde flera storlekar och provade hemma, så det har kommit in en del returer.

petra tungarden blogg_-2

Medan de kämpade på befann jag mig i Västerås på Steam Hotell för att plåta bilder för min skidkollektion för 8848.

Väl hemma hoppade jag i min nya favoritklänning från Costummade för att bege mig ner på stan för att spisa middag på Ångbåtsbryggan med Lorpan. Det gäller att krama ur det sista ur de ljumna sommarkvällarna.

petra tungarden blogg_-5

Hela det här kittet plus skor kommer från Custommade. Kände mig som en färgkaramell när jag svassade ner på stan.

Finns det sill på menyn, hittar ni det med hundra procent sannolikhet i min kista.

petra tungarden blogg_-6

Dagen efter skulle jag, Uchenna och Pålle plåta nytt contentmaterial till Her Hour. Men på morgonen fick vi ett sms av Pålle som fått åka ambulans till akuten efter att ha svimmat två gånger på tåget. Så läskigt – det visade sig att lillfisen har lågt blodtryck.

VODKAPASTA

På aftonen bar det av hem till Limpan på tjejmiddag, men det vet ni ju redan. Har ni provat vodkapastan än? Lova mig att ni testar ni kommer garanterat bli lyckligare människor efter. Så göttig är den.

I fredags stod mitt och Mathildas PT-pass med Fannie på schemat. Puck var med som åskådare, haha. Efter att jag la hennes favoritfilt i väskan så älskar hon att sitta där. Puck är en riktig linslus, så fort jag plockar upp kameran kollar hon rakt in, precis som sin matte.

Sen började det rassla i telefonen med bilder från fabriken på färdiga samples. Dessa sitter som en SMÄCK i midjan såklart, det ser man dock inte på bilderna.

På vägen hem från kontoret bestämde Puck sig för att rulla sig själv i bajs i humlan. Vet dock inte vad för typ av avföring det var, haha. Kan likväl varit människobajs som hundbajs. Blä, så hon åkte in med huvudet förre i duschen. Sedan var hon tokmissnöjd i en timme. Aldrig sett en surare hund. Hon har inga problem med att bli blöt, men avskyr att torka och föraktar hårfönen. Så då får hon sitta där med sina blöta öron och sura.

Helgen i bilder kikar vi på imorgon tycker jag!


7 kommentarer7 kommentarer om “Sommarrea, Svassande färgbomb på stan, Rulla i bajs och PT-pass!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • wow vart är de vita stövlarna från?

  Svara
 • Från Arket ; ) <3

  Svara
 • Åh, jag har också en cavalier och han rullar alltid i bajs!!. på Österlen i somras lyckades han till och med lägga sig i en stor, färsk hästbajshög haha. Har lärt mig nu att gå omvägar runt högarna eftersom cavvarna gärna vill sitta i möbler och knän också 🙂

  Svara
 • Hahahah, exakt det gjorde Puck med på Österlen <3

  Svara
 • Hah hah, där har vi en riktigt sur vovve!

  Svara
 • Vad heter hon som gjorde sminket till dig för plåtningen? Måste fråga henne var hennes sjukt snygga kjol e ifrån

  Svara
 • Sofia Trotz gjorde håret, sminkade mig själv ; ) Men så henne ska du fråga!

  Svara