Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:35 | september 4, 2019

Gör ditt eget marmorbord – steg för steg!

 

Hur gor jag mitt egna marmorbord

Nu ska äntligen vårt marmorbord här hemma få sig ett litet ansiktslyft. Det är nämligen så att vårt efterlängtade nya underrede dimper ner om en vecka. Som jag längtat. Det är Carro (Caroline Sandström) som designat det. Underredet kommer bli i en solidplast som hon jobbar i, där man kan få det i valfri färgkod. Gillar vårt men det blir väldigt guldigt tillsammans med lampan från Lee Broom i köket, så kände att jag ville bryta av med något annat.

Om någon är sugen på att köpa benen i mässing, kan ni bara maila mig: [email protected] Köpte dem för 8900 och säljer dem för 3000. De klarar en vikt på 200 kg.

petra-tungarden-matbord

Så här ser skissen ut.

Underrede till bord

Hur härliga är de här färgerna? Som en godisbutik!

Vi valde en beige/ljusrosa i matt.

CAroline Sandstrom plastbord

Det är samma material som Carro har i sina cylindrar under soffbordet.

Vi beställde skivan från Stenentreprenader, min bästa kompis pappa jobbar där och hjälpte mig att hitta det perfekta blocket.

Vincenzo de Cotiis

Skickade den här inspobilden signerad Vincenzo de Cotiis.

Sedan beställde vi bara hem underredet från Dialog Interiör (det var sjukt svårt att hitta ett underrede som klarade den vikten). Och sedan sågade vi ut en mdf som vi kunde fästa underredet i, innan vi la på skivan.

Matbord Caroline Sandstrom

Älskar det Carro har hemma som är helt i plasten.


2 kommentarer2 kommentarer om “Gör ditt eget marmorbord – steg för steg!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Av ren nyfikenhet, tror du inte att du kommer uppleva allt som ”lite för beiget” om ett par månader? Såklart att sitta på läktaren och se på när ni bygger, utvecklar ert vackra hem men samtidigt så har det också slagit en att förändringarna följer i mångt och mycket nuvarande trend. Hur ser du på det hela? Kan du någonsin bli trött på konsumtionssamhället och pengarna man lägger på det? Sen så kan man fundera över konsumtionen ur en hållbarhetssynpunkt..

    Svara
  • dwlB

    Svara