Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:36 | september 3, 2019

3 höstlooks för 2019 att kopiera rakt av

Hösttrend 2019

Det är nog fler än jag som fullkomligt älskar höstmodet med mönstrade klänningar, läderboots, långa ullkappor och solglasögon på nästippen under krispiga höstdagar. Japp -det finns inget härligare än en rykande färsk höstlook. Det är dock inte alltid plånboken tillåter en alltför dyr outfit -därför har jag lokaliserat looks som matchar den ekonomiska situationen under månadens olika tidpunkter. Och krisar det riktigt ordentligt är det tacksamt med second hand butikerna som kryllar av snygga kläder som behöver ett nytt hem.

 

BUDGET – Om jag skulle shoppa veckan innan löning…

Petra tungården outfit

1. Solglasögon / 2. Klänning / 3. Klackar /4. Jacka / 5. Väska

 

MELLAN – Om jag skulle shoppa mitt i månaden…

Petra tungården outfit

1. Väska 2. Armband 3. Jeans 4. Klackar 5. Topp

 

 

LYX – Om jag skulle shoppa på den 25:e…

Petra tungården outfit

1. Kavaj 2. Väska 3. Klänning 4. Stövlar 5. Halsband


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här