Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:23 | september 2, 2019

Weekly Plans

Hola Ladies!

Herregud, man är inte 20 år längre – det ska ni har jävligt klart för er. Innan stängde jag nattklubbar som jag knäckte en cola light. I lördags hade vi en försenad sommarfest för Adoore. Vi startade med en middag på Bardot, därefter hade vi bord på FOU’s utegård för att slutligen kriga vidare till Spy Bar – och sist men inte minst (trumvirvel) donken. Satte nycklarna i dörren hemma 05.30 – kan inte minnas senast jag var ute så sent. Japp, och igår mådde jag som jag förtjänade. Men det var riktigt kul att krama ur det sista ur sommarnatten.

Nu vill jag dock bara jobba, träna och äta mysiga middagar. Inga mer nattklubbar på ett tag, haha. Ska vi kika på veckan? Har haft lite ångest för att bloggen inte fått tillräckligt med uppmärksamhet – så det blir det ändring på nu.

Måndag: Heldag på kontoret, ska blogga tills fingrarna blöder. Lunch med Mira och ikväll ska jag städa upp i vår svinstia till lägenhet.

Tisdag: Barre på Becore, Lunch för Bellas Stylein x Ellos kollektion. På eftermiddagen ska mina fransar få sig ett litet ansiktslyft de sjunger verkligen på sista versen.

Onsdag: Förhoppningsvis gå igenom sista rundan prover för Adoores festkollektion (!). Göra ett nytt pass och sedan väntar en aw på Bank Hotell som har öppning av Sophie’s.

Torsdag: Heldag på kontoret. Därefter ska jag följa med min mamma och kolla på inredning. Hon har sålt sitt hus och får nycklarna till sin nya magiska lägenhet om några veckor.

Fredag: Ska starta morgonen med en ansiktsbehandling hos Maria. Därefter ska vi planera lanseringen för Adoores fotografering och partysläpp.


2 kommentarer2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej,

    Vart gör du dina fransar och vilken längd samt böj har du?

    Tack!! 🙂

    Svara
  • Hola! Hos världens grymmaste Steffi på Studio Paavola. Har dock ingen aning om längd eller form, haha. Låter bara henne göra så brukar det bli finemang. Kramar!

    Svara