window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Refunder

19:37 | september 2, 2019

Inspired by favoriter – och tävla om ett presentkort värde 5000 kr på Jotex!

Jotex kampanj refunder-2

Vas, Jotex. 

Nu har jag återigen varit inne och likeat hejvilt bland Refunders hundratals produkter – alla mina favoritplagg i butik just nu hittar ni här! Refunder är ju en gammal vän till mig som hängt med här i bloggen i flera år, så många av er är nog redan bekanta med briljansen med hela konceptet. Men för er som är nya för Refunder är det väldigt enkelt, du får helt enkelt pengar tillbaka när du shoppar online med Refunder på de flesta välkända onlinebutiker. Så fort du blivit medlem,  installerar du deras gratistjänst Refunderknappen – så varje gång du går in på en Refunder ansluten butik så poppar deras skylt upp i höger hörn som frågar om du vill ha ”aktivera återbäring” på ditt köp. Och vips så sätts pengarna in på ditt Refunderkonto, när köpet bekräftats, ett belopp som du sedan kan överföra rätt in på ditt bankkonto.

Det är helt gratis att vara medlem – och du kan avbryta ditt medlemskap när som helst.

Här signear du upp dig för att spara in massa cash samtidigt som du shoppar!

Jotex kampanj refunder

Vas, Jotex.

Okej, nu till det absolut trevligaste!

Jag har fått äran att tävla ut ett presentkort till ett värde av 5000 kr till någon av er läsare på Jotex! Satan i gatan vad de fått in mycket tjusigt. Den här vasen stod det mitt namn på.

HUR DU TÄVLAR? 

Klicka här, bli medlem på Refunder (om du inte redan är det) och sedan är det bara att svara på två snabba frågor så är du med i tävlingen. 

Jotex kampanj refunder-4

Fat, Jotex. 

En annan pryl som fångade min uppmärksamhet med desamma är det här enorma mattsvarta fatet, som är så fint att samla upp och ställa vackra detaljer på. Dessutom kostar det en spottstyver. Tycker det ser så exklusivt ut.

Jotex kampanj refunder-4

Vas, Jotex. 

Jag älskar allt med ovanliga former, som sticker ut.

Skål, Jotex.

Refunder hur fungerar det

Ett hett spartips är att spana in deras förstasida – och välja ”kampanjer” där de visar alla butiker som har extra hög återbäring just nu. Precis som en rea, får du avdrag procentuellt på priset.

En annan fiffig sak är att du kan få inspiration på allt från kläder, inredning och skönhetsprodukter som din favoritinfluencer gillar. Klicka bara på fotografiet på mig så ser du t.ex. allt jag gillar. Dessutom kan du se om produkterna är på rea just nu.

Här är några av mina favoritsaker som jag hjärtat just nu på Refunder.

Även om temperaturen sakta men säkert sjunker mot kallare grader har vi fortfarande några månader kvar av öppna sandaler. Eller helt ärligt så bär jag ju öppna skor och bara ben året om, men det kanske inte är att rekommendera till den lättfrusna. Trendigast just nu är utan tvekan klackar med band som du lindar runt ankeln och även lite högre klackar med öppen tå á la 90-talet.

refunderpetratungardenKlackskor

 

refunderpetratungarden2

1. Matta 2. Soffbord 3. Taklampa 4. Fåtölj 5. Fåtölj 6. Soffa 7. Taklampa 8. Golvlampa

Som ni vet är mitt inredningsintresse omättligt och jag är hela tiden på jakt efter något nytt. Butikerna kryllar av bruna, vita och mintgröna toner just nu och jag fullkomligt älskar det!

refunderpetratungarden3

Inne hos Ted & Teresa har de massa härliga märken samlade, bl a mina favoriter Ganni, Rodebjer och Toteme -självklart får ni även där återbäring på era köp via Refunder!

refunderpetratungarden3

Klänningar / Solglasögon

När det vankas lite festligare tillställningar gillar jag att bära färg och mönster med härliga detaljer och spännande skärningar. Och solglasögonen tycker jag är lika snygga oavsett årstid, så det tänker jag rocka året om.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här