Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med 8848 Altitude

10:20 | augusti 29, 2019

Ny skidkollektion för 8848 Altitude

8848-skidklader-

Igår stod en heldagsfotografering för 8848 Altitude på schemat. Taxin hämtade oss i ottan och tog oss till Steam Hotell i Västerås. Minns ni att jag visade lite skisser för er i vintras? Nu har de där små blyertsstrecken gått i produktion och blivit verklighet – och snart landar kollektionen i butik efter några turer fram och tillbaka.

Det är tre olika hela looks, plus accessoarer och underställ som släpps den 27:e oktober, alla plagg slickar såklart kurvorna som en ferrari – mitt signum, haha.

Se upp för farliga kurvor i backen! Jag är så glad att jag fått göra den här kollektionen med dem, vi talar samma språk – för dem är passformen minst lika viktig som deras funktionalitet.

8848-8

Puck granskade första rundan som ändrades en del. Luvorna gav vi mer vidd, så de hänger snyggt på axlarna, bytte innerfoder till svart. Vi tog bort lackdetaljerna och ersatte med vegan leather.

8848-29

Älskar overallen som vi tog fram med svarta revär på insidan och bältet i midjan som jag fick inspiration av efter att ha sett Fendis visning. Perfekt att enkelt kunna plocka fram saker utan att behöva ta av sig ryggsäcken i backen. Kollektionen har även en toksnygg magväska som du kan hänga crossover.

Flyttade även upp midjan ytterligare några centimeter efter första provet, så den riktar allt strålkastarljus precis dit man vill. Overallen sitter superslimmat, utan att man får klaustrofobi då den är tillverkad i följsamt softshell-material med fleece på insidan. Dessutom älskar jag det utställda byxslutet som du kan välja vidden på själv beroende på om du befinner dig i backen eller på after skin. Alla plagg är självfallet vattentäta med hög andningsförmåga. Finns inget värre än när det känns som man sitter inlåst i en bastu på insidan.

Man får verkligen en trevlig siluett i den här modellen.

Fick ingen bra bild på det här kittet, det var så mörkt där vi fotade och det blev inte så bra med blixten på Iphone kameran, men snart får ni ju se de riktiga bilderna. Men de här skidbyxorna är MAGISKA! Riktigt höga i midjan med hängslen och den kortare dunjackan kapar midjan perfekt. Man kan även vika in mudden, så det bara blir de höga byxorna tillsammans med den korta puffdunjackan – det är så jag kommer att bära den.

Då får man riktigt farliga former, haha.

8848 petra tungarden

Byxorna kommer i vitt och svart!

Så fort jag får hem alla plagg ska ni få se bättre bilder, det är ett kit till plus understället <3 <3 De kommer även matchande underställs kurvor i blockfärg som leker men den kvinnliga siluetten.


2 kommentarer2 kommentarer om “Ny skidkollektion för 8848 Altitude”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Puck är sååå söt! Ni är lika faktiskt! 🙂

    Svara
  • Sjukt snyggt!! Är tanken att man ska kunna ha understället under byxorna o dräkten fast dom är så tighta? 😅 rolig fråga men haha. Med risk för att låta som min veteran till slalom-mamma ”det blir kallt när det är för trångt o ingen luft mellan plaggen”

    Svara