Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:30 | augusti 27, 2019

5 outfits till 5 olika tillfällen

Om jag skulle gå på date…

petra tungården hösttrend

1. Solglasögon 2. Kavaj 3. Klackar 4. Klänning 5. Väska

På en klassisk middagsdejt med Markus brukar jag piffa mig lite extra genom att dra på mig skyhöga klackar och en festligare klänning. Det tycker jag man ska göra även om dejten är mitt i veckan -allt ska man fira här i livet.

 

 

Om jag skulle vilja få folk att få nackspärr på gymmet….

 petra tungården hösttrend

1. Cykelbyxor 2. Topp 3. Sport-bh 4. Jacka 5. Sneakers

Som ni vet är jag fullkomligt tokig i träningskläder -och framför allt är jag inte blyg när det kommer till färg på gymet. I stassen ovan gör det inget om man lyfter lättast i hela lokalen, looken i sig ger en nämligen lite extra stjärnglans bara av att vara där.

 

Om jag hade velat imponera på någon under ett viktigt möte…

petra tungården hösttrend

1. Halsband 2. Kavaj 3. Byxor 4. Klackar 5. Solglasögon 6. Väska

Ifall jag hade gått på möte och velat imponera hade jag dragit på mig en power suit -men såklart matchat med festliga accessoarer som färgglada klackar och flätad väska.

 

Om jag skulle vara trendigast i stan…

petra tungården hösttrend

1.Skor 2. Kjol 3. Jacka 4. Väska 5. Solglasögon

Street style á la Köpenhamn innebär extra allt -både färg, form och mönster bör kombineras i ett härligt organiserat kaos.

 

Om jag skulle klä mig för min kropp…

petra tungården hösttrend

1. Solglasögoon 2. Kappa 3. Klackar 4. Klänning 5. Väska

Och nu till min favorit -klänningen som kramar åt midjan som en klaustrofobisk korsett. Japp, så tight vill jag som bekant att mina klänningar ska sitta runt midjan. Jag hade matchat klänningen med en kappa med fickor högt upp för att förhöja silhuetten.


3 kommentarer3 kommentarer om “5 outfits till 5 olika tillfällen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • ÄLSKAR den här typen av inspiration!!

    Svara
  • Toppeninlägg! Men du som är (var) vår okrönta dejtdrottning, vad sjutton har man på sig på en första dejt?? Känner mig alltid fel.

    Svara
  • Håller med Josefine! Gärna lite budget med, typ hm zara osv! ☺️

    Svara