Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:48 | augusti 26, 2019

Weekly Plans

God morgon solstrålar!

Flög upp ur sängen när klockan ringde vid 06.30, utan ett uns av bakfylla som kliade i ryggraden. Den här helgen har verkligen varit underbar på alla sätt och vis. Har hunnit med så mycket: ätit middag med massa vänner, pratat med bästa kompisar om livet, hunnit träna två gånger (what!), aktivitetsdejt med Lorpan på Grönan, hångel, mys. Känner mig laddad till tänderna inför den stundande veckan.

Har ni haft en bra helg?

Ska vi kika på hur den kommande veckan ser ut? Utöver det nedan vill jag verkligen kräma ut det sista av sommaren och njuta av alla varma sensommarkvällar.

Måndag: Filma ett samarbete för Kicks, Her Hour möte. Efter lunch ska vi kika på ett nytt kontor (!) och därefter drar vi ut på ett möte i Solna för Her Hours räkning.

Tisdag: Bootcamp i Humlan. Hem och plåta ett inredningssamarbete. Därefter ska jag ÄNTLIGEN fixa mitt barr. Ska färga håret och sätta i rykande färskt löshår från Hairtalk, mitt nuvarande har verkligen gjort sitt efter sommaren.

Onsdag: Kampanjplåtning för min skidkollektion för 8848 Altitude på Steam hotell i Västerås. Samtidigt har vi SAMPLE SALE för ADOORE (!) 07.00-19.00 Artillerigatan 16.

Torsdag: Bootcamp i Humlan. Därefter blir det en heldag framför kameran för att plåta kontent för Her Hour med Uchenna, Pålle och Angelica.

Fredag: Tänkte att jag äntligen skulle få tummen ur och filma en V-logg till er. Ett hemma hos.


2 kommentarer2 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snygg skjorta / jacka varifrån kommer den

    Svara
  • Min måndag är inte lika sprudlande..50-årsfest i helgen som satte sina spår och jag började veckan med att försova mig och fick springa till ett föräldramöte. Svettig och sen ankomst och mötet var lika intetsägande som alla andra gånger. Nu kan dagen bara bli bättre.

    Svara