Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Wakakuu

12:00 | augusti 26, 2019

Höstens rykande färska nykomlingar – Wakakuu!

wakakuu-4

Klänning Rotate, Väska Little Liffner.

Nu är det återigen dags för ett av mina favoritsamarbeten – nämligen med Wakakuu – som just nu får in nya rykande höstplagg var och varannan dag. Det finns alltid något nytt ögongodis att vila blicken på. Och för att rivstarta hösten har de dessutom en stor kampanj snart där man kommer kunna fynda massor inför höstens uppdatering av garderoben. Så signa upp er på deras nyhetsbrev om ni vill vara först på bollen – och för att ta del av unika VIP-erbjudanden i framtiden klicka här för att signa upp er!

wakakuu-3

I höst tar snakeprintet över stafettpinnen i djurmönstretsvärld. Printet har fullkomligt exploderat den här säsongen och vi ser det på allt från klänningar, till ytterplagg, boots och väskor. I höst slingrar vi oss fram på gatorna.

Den här klänningen från Rotate prickar även in den rådande 80-tals trenden med axlar som tar plats och bältet i midjan som vi såg på var och varannan visning inför hösten. Man kan säga att den här stassen är som ett fashionabelt kinderägg, tre trender i en.

wakakuu

Stassen går både att klä upp och klä ner. Nu till sensommardagar bär jag den till ett par spetsiga pumps men i höst och vinter blir det med ett par höga skinnstövlar.

wakakuu-5

Klänning Rotate, Väska Little Liffner.

Tycker dessutom att den gör sig alldeles ypperligt till den krokomönstrade väskan från Little Liffner som blir pricken över i:et till den mer damiga stilen vi sett på catwalken.

Kavaj Isabel Marant Étolie, Shorts J Brand, Stickad tröja 2nd Day, Väska Little Liffner.

Älskar sensommaren när man kan bära stickade mysiga plagg till bara ben, älskar kontrasten. I höst byter jag ut kjolen i förmån för de längre shortsen som regerat streetstylemodet under modeveckorna. Gillar verkligen dessa skarp, då de är lite längre och loose i modellen.

Den här stickade favoriten från 2nd day är den perfekta stickade tröjan med sina fina stickade detaljer som gör att den ser lite mer dressad och arbetat ut. Kan inte ens börja beskriva min kärlek för den här kavajen som kommer vila på mina axlar hela vintern om jag får bestämma. Den är sådär härligt oversize och kommer att fungerar år ut och år in. En riktig garderobshjälte som dessutom har gott om hjärterum för de bylsiga tröjorna när temperaturen sjunker. För finns det något värre än när man känner sig som en uppstoppad korv och inte kan röra sig under ytterplaggen.

 

Jeans Dagmar, Skjorta Polo Ralph Lauren, Kavaj Filippa K.

Man kommer långt med ett par svarta slitna jeans i garderoben, som fungerar lika bra till vardags som till fest. Knapparna gör dessutom att de känns lite roligare än ett vanligt par, älskar att det är så höga i midjan och lite kortare i benen så att ens pjucks får lite extra strålkastarljus. Lika snygga till en vit t-shirt som en rutig skjorta.

Kavajen från Filippa K är en riktig kamelont som lirar lika bra dinglandes på axlarna som matchat till kostymen. Eller varför inte bära kavajen stäng, utan något under till en snygg kjol.

Topp Baum und Pferdgarten, Kjol Nanushka , Väska ATP Atelier.

Nanushka är ett nytt favoritmärke till mig som framför allt fokuserar på plagg i veganskt läder. Jag älskar ju läderplagg vilket har gjort att jag blivit hooked på detta märke som skapar annorlunda plagg i materialet. Detta härliga fake läder matchar jag med material som är mjukare, som en transparent topp med markant axel.

Höstens trender

Kappa Nanushka, Jeans Dagmar, Väska Little Liffner.

Är du på jakt efter den perfekta höstjackan? Då har du hittat rätt! Dem har gjort det igen – och skapat det där svindlande ha-begäret, min nyfunna förälskelse Nanushka. Det står mitt namn på den här kappan. Rutorna är som vanligt tillbaka på modescenen lagom till hösten. En ny trend som vi kommer se mycket av även i vår är fransarna.

Den här skönheten räddar vilken gråtristvardag som helst och kommer göra sig magnifikt till ett par höga skinnstövlar.

 Höstens trender

 

wakakuu blogginlagg-30

Klänning Zimmerman, Väska Little Liffner.

Vet inte om jag har ord nog att beskriva min kärlek för den här skapelsen signerad Zimmerman. Finns det något att inte älska med denna klänning? Blev golvad av den här stassen, som smeker kurvorna likt en Ferrari, haha. Kändes som jag förvandlades till en i Kardashian familjen när jag klev in i den stormönstrade blomklänningen.

Höstens trender

Ta med en liten bit av den ljuva sommaren in i nästa säsong i form av blommor. Under vinterhalvåret ser vi mer mörkare och större blomster för en mer dramatisk känsla precis som ovan. Matcha klänningarna med skinnstövlar och du är hemma.

Jacka Dagmar, Skinnbyxa 2nd day, väska Little Liffner.

Vi fick en försmak av det utility trenden redan i våras men nu har det fullkomligt exploderat. Det är många army/safari inspirerade detaljer på plaggen, framför allt på ytterplagg och kavajer med remmar, detaljerade fickor med utrymme för allt.

Något som alltid är ett säkert höstkort är såklart de mer neutrala jordnära kulörerna i beige och brunt. Ett av mina mest använda plagg på hösten är helt klart skinnbyxan som känns lite roligare till stickade tröjor än ett par jeans.

wakakuu

Höstens trender

Klänning Dagmar, Hårband Pico.

Höstens drömklänning? Den här cut out stassen från House of Dagmar. I höst riktar vi lite extra strålkastarljus mot just polokragen som kommer få en extra knuff ut i rampljuset tack vara skurningarna på höstens klänningar. Den här svarta blåsan fungerar lika bra till fest precis som den är eller med en vit krispig skjorta under med lång ärm och ett par strumpbyxor och höga stövlar eller boots.

Diademet är lika rätt i höst som i våras. Dessutom är det en perfekt detalj när man inte orkar skoja till det med sin outfit.

Höstens trender Höstens trender

 

Höstens trender

Klänning Rotate

Är ju ett stort fan av Rotates klänningar och nu har de äntligen släppt nya färger i en av mina favoritmodeller.

Höstens trender

Trenchcoat 2nd Day,

Trenchcoaten är den perfekta jackan att bära mellan säsonger – har du inte en i garderoben än är det strålande timing att införskaffa en just nu. En räddare i nöden som passar med precis allt i garderoben.

Höstens trender  Höstens trender

wakakuu kampanj rabatt-20

Kappa Wakakuu Icons.

Wakakuu Icons är ett relativt nytt varumärke som Wakakuu själva har skapat för att ta fram basplagg med den perfekta passformen som håller sig snygga år efter år. Denna kappa är helt klart min favorit i kollektionen då den ser så lyxig ut i all sin enkelhet.

wakakuu blogginlagg-60


10 kommentarer10 kommentarer om “Höstens rykande färska nykomlingar – Wakakuu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • De bruna solglasögonen till de bruna skinnbyxorna, var är de ifrån? =)

  Svara
 • De är angelicas från Saint Laurent ; ) Tror de finns på rea nu! Kramar!

  Svara
 • De solbrillorna är så himla snygga! Kan tyvärr inte hitta dem någonstans:( har du någon artikelkod till dem eller vet någon sida som säljer dem fortfarande? Kram

  Svara
 • Du som har koll! Jag är sugen på att investera i en fin väska. Skulle du inte kunna göra ett inlägg kring hur man ska tänka, och gärna med lite tips på märken och modeller! Jag tror många tänker som jag, att man vill köpa en modell och ett märke som är klassiskt så att man inte tröttnar. Jag har gillat Balenciaga City för att den passar min stil, men mer än det tar det stopp. Tacksam för tips! Kram!

  Svara
 • Ingen rabattkod?

  Svara
 • Om du anmäler dig till nyhetsbrevet ovan så kommer du få första tjing på rabatten som kommer senare i veckan ; ) Kramar!

  Svara
 • Tackar 🙂
  Kram!

  Svara
 • Älskar att kavajer har kommit tillbaks så hårt! ^^

  Svara
 • Vad heter modellen på din fina Chanel?😍

  Svara
 • Så fint! Allt! Kanske lite obekväm fråga så strunta i den om du vill. Är osäker på hur jag själv skulle se ut i vissa kläder så jag undrar vad du har för storlek, och då tänker jag specifikt på de svarta jeansen från Dagmar. Så fina på dig <3

  Svara