Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:00 | augusti 24, 2019

En riktigt bra träningslista!

bra spotify traningslista

Känner att jag kommit in i en riktigt bra träningsperiod. Liksom längtar till nästa pass, mår så bra av att svettas och ta ut mig fullständigt. Jag älskar att kriga på gränsen till sammanbrott, känslan efteråt är oslagbar. Just nu kör jag en solig kompott av bootcamp i Humlan, PT-pass med Fannie på Kampsportslabbet, gym på Sturebadet (läs: trappmaskin och kolla på Kardashians) och megaformerpass på Becore.

Imorse körde vi ett riktigt maxat pass med fokus på ben och rumpa och avslutade med ett brutalt armpass som Fannie brukar köra på sin brottningsträning. Filmade allt så ska försöka klippa ihop det på något höger, ska bara lista ut hur, haha.

Det som fick mig och Mathilda att kräma ur det sista ur våra kroppar var Fannies grymma träningslista – de två sista låtarna Voddo – Tribal Mix + Kayamba Tribal mix FÅR MIG ATT VILJA HOPP UPP PÅ ETT BORD SOM EN GALNING OCH BARA DANSA. Slut ögonen och låtsas att du är i Rio på karneval.

LADDA NER SPOTIFYLISTAN HÄR!

Ska öva mer på att stå på huvudet och göra konster. Kände att jag hade talang för det, haha. De har perfekta mjuka mattor på Kampsportslabbet för akrobatik.

Nike

Fått så många frågor om den här sporttoppen som jag postade igår, den kommer från Nike – finns här klick!


6 kommentarer6 kommentarer om “En riktigt bra träningslista!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Kan du inte snälla lägga ut fler vloggar?

  Svara
 • Jo, jag vill verkligen! Men får aldrig tummen ur röven bara, kramar!

  Svara
 • Jeg vil kjøpe adoores treningsklær?

  er de helt sluttsolgt på hjemmesiden…? 🙁 måååå ha jakken!

  Svara
 • De kommer finnas nu på utförsäljningen – och komma upp efter på adoore.se om det finns några kvar. Kramar!

  Svara
 • Haha så random fråga jag vet men måste ändå veta pga undrar alltid!! Är det inte så jobbigt att träna med 374927 halsband? Speciellt när du gör massa högintensiva övningar som typ burbees plus står på händer?! 🤪

  Svara
 • Jo, men de har alltid trasslat ihop sig så orkar aldrig ta av dem – eller får inte ens av dem, haha.

  Svara