window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

08:09 | augusti 22, 2019

Office Uniform

wakakuu kampanj rabatt-12

Jeans Dagmar, Skjorta Polo Ralph Lauren, Kavaj Filippa K.

God morgon gänget!

Försov mig imorse och missade vårt bootcamp i humlan. Gah, så irriterad på mig själv. Var så trött så jag somnade med kläderna på, utan att borsta tänderna eller tvätta bort sminket – inte heller ställde jag väckarklockan och vaknade i panik 06.45 (passet börjar 06.30). Bajskorv också, de passen är ju så roliga. Nästa vecka ska jag lägga fram allting kvällen innan, köpa en bergsprängare och placera så nära trumhinnan som det går. Ska flyga upp ur sängen som en raket. Japp, så får det bli. Får träna efter jobbet istället.

Okej, nu till något annat banalt. Jag har snubblat över livets jeans som är sådär perfekt höga i midjan. Man kommer långt med ett par svarta slitna jeans i garderoben, som fungerar lika bra till vardags som till fest. Knapparna gör dessutom att de känns lite roligare än ett vanligt par, älskar att det är så höga i midjan och lite kortare i benen så att ens pjucks får lite extra strålkastarljus. Lika snygga till en vit t-shirt som en rutig skjorta. Kavajen från Filippa K är en riktig kameleont som lirar lika bra dinglandes på axlarna som matchat till kostymen. Eller varför inte bära kavajen stängd, utan något under till en snygg kjol.


7 kommentarer



7 kommentarer om “Office Uniform”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här