Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

06:30 | augusti 21, 2019

Dessa outfits vill jag bära i höst

petraoutfit22

Hösten ligger och lurar bakom hörnet och det är dags att börja klura på min höstgarderob. Som vanligt under denna säsong blir min stil lite mer jordnära i tonerna, men jag kommer att behålla en del festliga färger som kommer att pigga upp en regnig höstdag på kontoret. Jag kommer även att bära kjol och klänning in i det sista, som ni vet är jag inte ett fan av att stänga in benen i byxor – så det undviker jag så länge som möjligt.

Men när det väl är dags blir det läderbyxor och denim för hela slanten!

 

 1. Blus 2. Boots 3. Byxor 4. Solglasögon 5. Väska

 

1. Väska 2. Tröja 3. Kjol 4. Klackar 5. Halsband

1. Boots 2. Jacka 3. Solglasögon 4. Blus 5. Väska 6. Kjol


1 kommentarerEn kommentar om “Dessa outfits vill jag bära i höst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • SÅ vad kallar du höstens stil?
    Jag är punkare numera. Tänk dig ”the third Olsen sister” -feeling.
    xx HH

    Svara