Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | augusti 19, 2019

Weekly Plans

petra tungarden blogg-27

Hej mina små älsklingar!

Sorry för dålig uppdatering i helgen, har haft problem att logga in på min wordpress, vet inte vart skon klämt. Men nu verkar det fungera igen. Hade ett tidsinställt inlägg som kom upp, men annars har jag inte kommit in. Jag har ett annat samarbete som ska upp idag så imorgon, tisdag 07.30 kommer vinnarna upp i Adooretävlingen. Gud, vad ni är underbara som hjälper till – det är hela 398 läsare som tyckt till (!?) – wow! Roligast av allt är att de mest förekommande färgerna som ni lagt er röst på faktiskt är de kulörer som vi valt. Uchenna kommer även sammanställa vad ni röstade på.

Idag är jag lite halvseg, rivstartade morgonen med en ingerfärashot och sitter nu och baljar i mig en grön juice för att få tillbaka någon form av energi. Nu blir full fokus på jobb och träning. Känner att det blivit lite för mycket av de goda de senaste veckorna. Men det är ju så kul att komma hem och äta middag med alla underbara vänner som man inte sett på hela sommaren. Nästa vecka har jag en viktig plåtning på onsdagen och vill se mitt mest smashing ut, så nu blir det glowfood för hela slanten.

Den här veckan är verkligen lugn, så ska ta tag i massa saker som legat och så ska det bloggas som aldrig förr.

Måndag: Ska sitta på NO18 hela dagen, svänga förbi Adoorekontoret en snabbis för att packa ihop och buda tillbaka kläder från ett samarbete och ikväll ska jag svettas ut helgens bravader.

Tisdag: Morgonpass i Humlan 06.30. Har hakat på några galna träningskompisar i en månad, så varje tisdag och torsdag blir jag slaktad utomhus i parken. Därefter har Sara pressfrukost för sin kollektion för Bread & Boxer. Sedan blir det kontoret för hela slanten.

Onsdag: Inspelning och fota två samarbeten.

Torsdag: Morgonpass i Humlan. Därefter har vi möte med en FB-annonsör och efter lunch ska jag förbi en butik och välja plagg till ett kommande samarbete i höst.

Fredag: PT-pass med Fannie.


0 kommentarerLämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här