window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:20 | augusti 19, 2019

Senaste artiklarna på Her Hour: hetaste trenderna från CPHFW, redaktionens semesterstil, boosta din hy inför hösten och Josefine Dahlbergs bästa meditationstips

 

Her Hour

Her Hour rullar ju på som vanligt även under sommar och semestertider. Fyll på inspirationskontot inför sensommaren och hösten med en drös av färgstarka trender, beauty-tips och karriärsresor.

 

Her Hour

Köpenhamns modevecka gick av stapeln förra veckan och Her Hour har givetvis scannat av de hetaste trenderna på både catwalken och från street style-bilderna på besökarna! Självklart kan ni shoppa alla trender direkt i shoppingsnurran som finns i artiklarna.

Redaktionen har varit på semester och rapporterat ifrån sina härliga dagar runt om Europa! Vart går favoritresemålet, vad finns alltid i strandväskan och hur ser beautyrutinerna ut när termometern står på lite varmare temperaturer? Ni hittar Paulinas, Lindas och Uchennas svar via länkarna!

Stilsäkra Filippa Hägg gästar vårt min stil-reportage och berättar om hur hennes modeintresse började, vem som skulle spela huvudrollen i filmen om hennes liv och vad hennes drömyrke som barn var!

Vi är nog många som är sugna på att re-boosta huden ordentligt efter en sommar fylld av näringslös mat, sena nätter och en aningen högre alkoholkonsumtion. Her Hour har som vanligt tagit reda på vilka produkter som skapar lyster och välmående för huden inifrån och ut!

Min favorit Jossan har delat med sig av sina bästa tips för att komma in i sin mediation och hur man kan hitta sig själv och sin trygghet via meditationen. Något jag själv borde bli bättre på, ska nog ta till mig Jossans tips för nybörjare och sätta igång redan nu innan höstens jobbprojekt drar igång ordentligt.

 

Och Paulina har delat med sig av vad hon spår kommer vara höstens största trend -om man ska lita på vad IT-tjejerna bar under Köpenhamns modevecka!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här