window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:00 | augusti 17, 2019

Förutspådd Baby Boom, Första mötet med Bon Bon och Babyshower för Bosse.

petra tungarden blogg

Ska vi kika på veckan som gått? JA! Förra fredagen fick jag äntligen träffa Bon Bon eller Bonnie som hon heter på riktigt. Tänk att Sara och Danijel lyckats baka den här godbiten. Mitt kusinbarn Tuva var självfallet också på plats och Markus fick hålla i henne för första gången. Då värkte det i äggstockarna, haha.


Spenderade hela aftonen med Bonbon i famnen samtidigt som vi åt hemmagjord pizza tillsammans med Graan, Ida, Sara och Danijel – och Lorpan och Pucken såklart.

Mitt kusinbarn Tuva var självfallet också på plats och Markus fick hålla i henne för första gången. Då värkte det i äggstockarna, haha. Det är något med mäns stora armar som omfamnar ett så litet ömtåligt köttstycke.

Haha, hur kul att Markus bror Filip tog den här snapen på vårt bröllop, han mmsade den till mig då han hade snubblat över den i telefonen – sa att han borde bli spådam.

Morgonen efter pinnade jag iväg till Becore för att bränna av ett megaformerpass på morgonkvisten. Innan avfärd fotade jag av vårt tak för att kunna välja rätt nyans i färgbutiken för att äntligen (läs 2 år senare) kunna måla in vår vita sladd i taket. Riktigt produktiv lördagsmorgon.

Kastade mig i duschen och hoppade i en ny favoritoutfit. Ibland så fastnar jag för något och då kan jag ha samma kläder tre dagar i sträck, är ni likadana? Så himla bekvämt att bara bära samma plagg. Jag är likadan med mat. Äter gärna en rätt tills jag kräks på den och så byter jag, haha. Exakt samma sak gäller om jag fastnar för en låt, då måste jag lyssna på låten på repeat tills mina öronen blöder.

Mötte upp min favorit från Göteborg och shoppade present till vår älskade Bosse som vi skulle överraska med babyshower dagen efter. Avslutade den lyckade presentshoppingen med lunch på Riche. Sedan kom några andra vänner och anslöt innan jag promenerade hemåt för myskväll med Lorpan.

Söndagen startade med lånprommis med mitt lilla monster som envisades med att släpa på den här pinnen prick hela promenaden. Blev så glad när jag såg den här bilden på Maggan och Ottil som rockade Adoore på ett bröllop.

Sedan dök jag i vår Adoorestass och la uppenbarligen på ett generöst lager highlighter söndagen till ära. Chocken när man sminkar sig snabbt i badrummet och går ut i bländade dagsljus.

Sedan var det dags för babyshower för en av mina bästa kompisar Bosse. Carro som vi var hos hade gått balls to the walls och bakat en hel buffé av sötsaker. Kan ni fatta att hon gjort den där tårtan med macarons själv. Japp, galenpannan har även bakat macaronsen med sina egna bara händer.

Bosse blev så överraskad. Längtar så mycket efter lilla korven som snart gör entré i världen. Jag gissade att lillfisen skulle dyka upp vår bröllopsdag den 21:a september.

Rundade av aftonen med vår nya favoritserie Goliath (NI MÅSTE SE DEN! Finns på Prime/Amazon) och en favorit från Foodora, Crispy Pizza med ett gäng cola zero. Om ni inte provat Crispy Pizza så måste ni göra det.


9 kommentarer



9 kommentarer om “Förutspådd Baby Boom, Första mötet med Bon Bon och Babyshower för Bosse.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vart kommer skinnkjolen ifrån 😍

    Svara
  • Oj, den är flera år gammal, tror den är från vero moda om jag inte är ute och cyklar ; ) Kramar!

    Svara
  • Resultat från tävlingen??

    Svara
  • Har inte kommit in på min wordpress, men det kommer imorgon bitti 07.30 ; )

    Kramar!

    Svara
  • På tal om bröllopsdag! 🙂
    Kan inte du skriva tips och tricks om ert bröllop? Det såg magiskt ut, men hur gör man med planering och allt? Kram!

    Svara
  • Jo, absolut! Har tänkt att jag ska göra det men inte fått tummen ur röven : )

    Svara
  • Petra! Kan du inte göra ett inlägg angående vart du hittar din inspo ifrån? Med vänlig hälsning, tjej som avgudar dig och din stil

    Svara
  • Hola Guapa!

    Vad glad jag blir ; ) Det är klart jag kan göra det! Läser extremt mycket magasin, älskar pinterest, instagram och bloggar. Kramar!

    Svara
  • Pucken, älskar storleken på henne! Jag försökte kontakta uppfödaren på instagram, men inget svar. Vet du hur jag kan komma i kontakt med henne?

    Tack på förhand,

    Sofia

    Svara