Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:38 | augusti 15, 2019

En klassisk outfit!

Klänning Zimmerman, Skor Yeezy, Väska Little Liffner, Solglasögon Saint Laurent.

Herregud, vad längesedan man brände av en klassisk outfitlook i bloggen – det saknar man ju lite. Blev golvad av den här klänningen, som smeker kurvorna likt en Ferrari, haha. Kändes som jag förvandlades till en i Kardashian familjen när jag klev in i den stormönstrade blomklänningen. Har äntligen fått en helt ny anledning att gå till gymmet – den stavas Hayu och närmare bestämt Keeping up with Kardashians. Plötsligt känns det festligt att ställa sig på trappmaskinen och bara försvinna in i en dvala av påhittade dilemman, fotograferingar, otroheter, maxade kläder, nya frisyrer och enorma hus.

Nu har jag suttit i ett långmöte tillsammans med Safira för att gå igenom alla samples inför mitt kollektionssläpp som vi jobbat på sedan i vintras. Det blir en stor kollektion och vissa smycken är lite mer exklusiva och kommer släppas i en limiterad upplaga. Känner mig helt upprymd efter mötet, som att någon proppat i en treåring 100 kg godis – längtar tills alla samples är klara så jag får börja visa er bilder.

Den här hösten släpps ju även mitt designsamarbete med 8848 altitude som vi ska plåta i slutet på augusti (!!!!!!!). Så hösten är mer än välkommen, ska bli så kul att visa upp allt som vi jobbat med under året.

För att inte tala om festkollektionen för Adoore – TACK FÖR ALLA ERA SVAR! NI ÄR STJÄRNOR! Kommer publicera de fem vinnarna nu på lördag. Uchenna har suttit och skrivit ner varenda färg och gjort listor med de ni tyckte var mest populära, tänker att jag publicerar det i samband med tävlingen.

   


12 kommentarer12 kommentarer om “En klassisk outfit!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Behöver man lägga till sin mailadress på svaren om färgerna? Har endast skrivit mitt namn 🙂

  Svara
 • Japp, kopiera det du skrev och lägg till din mail : ) Kramar!

  Svara
 • Tack för snabbt svar, fixar det direkt! 🙂

  Svara
 • åh glömde också det.

  Svara
 • Såååå sjukt sjukt snygg klänning, dock alldeles för dyr för min plånbok men den var verkligen såååå himla snygg på dig.

  Kram

  Svara
 • Så snyggt, vart är skorna ifrån?

  Svara
 • Yeezy ; ) <3

  Svara
 • Du strålar! Otrolig klänning!😍

  Svara
 • Asså, fy fn vilken fruktansvärt apsnygg klänning! Snyggaste jag sett på MKT länge! Älskar draperingen, livet, ärmarna, så otroligt välskräddad och den är som gjord för dig ju, full pott!

  Svara
 • Så snygg klänning men alldeles för dyr:'(

  Svara
 • Jag vet, håller med… har bara fått låna ett sample! Typiskt! <3

  Svara
 • Helt fantastiskt klänning. Zimmermann över lag har bara helt underbara kreationer, kan liksom inte få nog av att titta på dom! Du ser fantastisk ut i den!
  //Berith

  Svara