Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

16:53 | augusti 14, 2019

Where to get it!

Oj, vad den här dagen flög förbi. Har plåtat hela dagen tillsammans med Angelica för ett kommande samarbete med Wakakuu. Fick så många frågor om min outfit på instagram igår så jag tänkte att jag bränner av alla detaljer här. Kavajen är från Adoore (en kostym som inte gått i produktion än), shortsen har flera år på nacken och kommer från Theory, skjortan finns på Asos (klick!).

Får även dagligen frågor om mina halsband som jag bär varje dag. Medaljongen är från Alighieri, sötvattenspärlorna är från C’Shell, snäckchookern är från Safira.

Hittade ett gammalt ihoptrasslat halsband som jag gjorde till ett örhänge.

Hur fint är detta? Från Accessorize remix.

Det har även trillat in en drös frågor om den här blusen/jackan från Nanushka, ni hittar den här.

Och de här tightsen från Spanx, som jag la upp häromdagen. De är helt bananas, man behöver inte ens gå till gymmet när man drar på sig dem, haha. Man känner sig dödsvältränad på studs. Älskar att de är så höga i midjan och håller allt på plats. Sporttoppen kommer från Beach Riot, som gör så roliga träningskläder – dock kostar de en förmögenhet, men jag fyndade kittet med stjärnorna på rean.


8 kommentarer8 kommentarer om “Where to get it!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bästa Petra!
  Får jag fråga vad du anser att man bör ta för storlek? Kollade på hemsidan och kollade vilka mått som gäller för respektive storlek. Velar mellan M och L. Ligger precis emellan. Vilken storlek rekommenderar du att man tar då? Mindre eller större? Tacksam för svar! ❤️

  Svara
 • Jag älskar ju när plaggen sitter klaustrofobiskt tight! Så jag röstar för M! Men beställ hem båda och skicka tillbaka den som inte passar <3 Kramar!

  Svara
 • Hej! Säljs dina träningskläder fortfarande? Och isåfall vart hittar jag dem? 🥰

  Svara
 • På Adoore ; ) De är på rea : )

  Svara
 • Kommer den beiga kavajen + byxor släppas någon gång snart? 🙂

  Svara
 • Jag försöker övertala min soliga kompanjon om det! Så förhoppningsvis snart!

  Svara
 • Vart kan jag hitta träningstightsen i Sverige? 🙂

  Svara
 • Finns dessvärre bara på Spanx.com – men de har en annan modell på Zalando som också är grym.

  Svara