window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | augusti 9, 2019

Fredagsbuketten!

Imorse drog jag och Carro ut till Årsta partihallar, hon skulle göra ett stort blomsterarrangemang till en kund och jag hakade på – och passade på att lägga vantarna på lite blomster till mig själv. Det blev en orkidékvist och lite annat smått och gott som ni får se närmare i helgen, fick så bråttom hemifrån.

 

Så glad att la vantarna på den här vasen från Anton, som jag fick span på under Nyckelvikens vårsalong när man lillasyster Lollo hade sin utställning där. Skulle så gärna vilja gå en kvällskurs i keramik. Jag och Carro har pratat om det i flera år, men aldrig fått tummen ur röven och bokat.

ellen dixdotter osterlen-16

Suget kom återigen springande när Ellen Dixdotter berättade att hon hade gjort de här tallrikarna själv. Hade köpt dem på studs.

Nu har jag, Pucken och Carro precis bänkat oss på NO18 med vår nya favoritsmoothie från Blueberry som Mira tipsade om, Pure Greenious – men byt ut mangon mot blomkål. En riktig vinnare.

Nu till något mindre festligare – kvittoredovisningen. En förpestande men dock obligatorisk syssla om man är egen företagare.


8 kommentarer8 kommentarer om “Fredagsbuketten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här