Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:19 | augusti 7, 2019

Min nya favoritbehandling och ny IPL-kur!

Renlive Serum-4

Precis innan jag sladdade iväg på semester gjorden jag en uppfräschning hos bästa Maria på House of Beauty med fokus på huduppstramning som även ger huden en ökad spänst och lyster. Jag har blivit besatt av den här behandlingen, eftersom jag är ett hormonellt monster som sväller upp likt en blåsfisk innan mens hade jag velat ha en egen maskin i min ägo som jag kunde gå loss med en vecka innan helvetet bryter lös varje månad. Den är som en härlig dammsugare som dränerar slagg och toxiner. Så att svullnaden bara rinner ner från fejjan ut i toaletten, haha. Man ser verkligen stor skillnad direkt, dragen letar sig fram igen under all vätska efter en halvtimmes behandling. Radiovågorna i maskinen stimulerar även kollagen och elastinproduktionen.

Men jag gör den främst av anledningen: SVULLNAD.

Så avis på alla människor som inte svullnar upp. En annan sak som svullnar innan mens är mina bröst. Det vet jag att många delar med mig, men mina boobs går liksom upp minst en storlek (BOMBER), så jag måste ha en annan bh. Från en nättare fin bit oxfilé till en enorm klump fläskarré (som brukar ligga till extrapris i matbutiker). Känner ni igen er?

Renlive Serum-7

Slussade även ner en vitamincocktail från Renlive för extra glow och en vitaminboost.

Renlive Serum-6

Sedan avslutade vi med en kylande mask – och ÄNNU mera serum.

Ska boka in en ny tid nu hos Maria för en IPL-kur. Har fått nya pigmentfläckar under ena ögat och precis ovan överläppen, ser ut som en solig mustasch. Fick ju liknande för några år sedan – och då gjorde jag en kur med IPL om fyra behandlingar och de försvann helt. Ni kan läsa om behandlingen med pigmentförändringar här – klick.  Har nog aldrig haft så mycket lyster i huden som efter IPL-kuren.

Radiovågorna ovan är ju en riktig mysbehandling som är supermysig och skön, medan IPL får en att bita sig i tungan.

Och juste alla Österlentips kommer ikväll för er som efterfrågat det ; )


3 kommentarer3 kommentarer om “Min nya favoritbehandling och ny IPL-kur!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var det inte Oslo skinlabs som stod för hudens spänstigheten förra veckan?

  Svara
 • Drar i mig det varje dag det med ; ) Här hemma boostas det hejdlöst, det ena behöver ju inte utesluta det andra tror snarare att det får en extra skjuts!

  Svara
 • Det kanske kan ses som ett litet konstigt önskemål men jag hoppas du inte tar set så. Utan jag står just nu i vårt hus som är ett totalt renoveringsprojekt och ska börja riva tag i ett framtida babyrum, men jag vet inte alls hur jag vill ha det där inne, då tänkte ja för mig själv: fasen att inte Petra har inrett ett babyrum ännu. Så om du vill, skulle du inte kunna slänga in ett inspirationsinlägg för babyrum 😀

  Älskar din blogg, kram

  Svara