window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

10:00 | augusti 6, 2019

Höstens stora trender del 1

MARKERADE AXLAR

Givenchy, Balenciaga, Isabel Marant

Den markerade axeln behåller vi från tidigare säsonger på jackor, tröjor och klänningar. Den markanta axeln är snygg till knähöga boots eller varför inte ett par utsvängda byxor för att balansera ut looken.

Även om jag inte är klar med sommaren riktigt än så är jag mer än redo för höstmode – de vassaste plaggen hittar man nämligen denna säsong.

Ni kommer garanterat hitta en trend som passar er denna höst och vinter då butikerna är fyllda till bredden av diverse olika stilar! Och vem säger att man behöver shoppa nytt – den här säsongen kan du likväl dyka in i din pojkvän, pappa eller brorsas garderob eller varför inte fynda det ljuva 70- eller 80-talet hos din mamma, mormor/farmor eller second hand. Eller så adderar du bara ett skärp till din favoritklänning och dammar av dina gamla lårhöga stövletter så är du helrätt i höst!

LÄDERlädertrenden

1. Asos 2. & Other Stories 3. Nanushka 4. & Other Stories 5. Arket 6. Ganni 7. Nanushka 8. Nanushka

Lädertrenden apppliceras på allt denna säsong -shorts, klänningar, tröjor och byxor. Helst av allt bär du läderplagg från topp till tå!

 

BÄLTETskärpet hösttrend

Tess Hellström, Emili Sindlev, Nina Sandbech

Skärpet är tillbaka och används för att rikta allt strålkastarljus mot midjan -vilket ni vid det här laget vet att jag fullkomligt älskar.

 

ROCKEN

1. Frankie Shop 2. Theory 3. Joseph 4. Loewe 5. Max Mara 6. Monki

Även om det inte riktigt är dags att plocka fram vintermunderingen är jag ändå väldigt sugen på att införskaffa lite nya rockar till denna säsong. Helst en i brunt eller chockorange!

 

MINIMALISM

minimalismtrend

Debora Rosa, Rosie HW, Wefelicia, Sophia Roe, Toteme

Under flera säsonger har den färgglada, danska stilen dominerat -men nu är minimalismen här för att stanna. Tänk beiget, vitt, svart och brunt och arbeta med fina material, texturer och volymer för att looken inte ska bli allt för casual.

TRENCHCOATtrenchcoattrend

Trenchcoaten är den perfekta jackan att bära mellan säsonger -har du inte en i garderoben än är det strålande timing att införskaffa en just nu. En räddare i nöden som passar med precis allt i garderoben.


1 kommentarer



1 kommentarer om “Höstens stora trender del 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här