window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:28 | augusti 2, 2019

Dag 3 och 4 i Toscana: Poolfest, kvällsdrinkar, Antica Macelleria och drinkar i solnedgången.

I schemat var det inskrivit poolfest dag tre i Toscana. Vi laddade upp med vattenballonger, poolleksaker och pingisraket.

Vi invigde festligheterna med en skål och vattenmelonsdrink.

Puss för det!

Alla åkte hem som JO Waldner efter de sju dagarna som gick. Vet inte hur många gånger jag slog över pingisbollen över nätet. Jag och Carro hade ett session på över en timme, haha.

italien toscana petra tungarden-9

Sedan var det dags för kvällen middag som startade med ost fest.

italien toscana petra tungarden-8

Och såklart den obligatoriska 20.15 drinken när hela ligan samlades för att förtära festliga drinkar framför solnedgången.

italien toscana petra tungarden-10

Aftonens drink denna gången var en margarita som satt som spiken i kistan.

Dagen efter hade Karl bokat plats till oss på Antica Macelleria som Dario (på bilden) startat. Dario Cecchini resa och restaurang är med i ett avsnitt av Chef’s Table. När han var liten ville han bli vetrinär, för han älskade djur. Vilket kanske känns motsägelsefullt då hans familj genom generationer varit slaktare. Han började som veterinär i Pisa men efter ett års studier blev hans pappa väldigt sjuk så han var tvungen att hoppa av och åka hem för att hjälpa till med familjeföretaget. I början kunde han knappt hantera jobbet: “I won’t be the one that saves the animals, I will be someone who kills animals.”

Tills han fick en aha-upplevelse efter att ha fått hjälp från Orlando som jobbat för hans far under alla år.

“When an animal is born, we must try to give it the best life possible, and when the animal dies by our hand, we try to respect the gift of the animal.”

Äter inte alls mycket rött kött längre, men här kändes det bra då man vet att djuren haft det så bra och att faktiskt varenda del av djuren används och inget går till spillo.

Här kan ni läsa om hans resa. 

Det var en avsmakningslunch som började med ett glas rött och snacks.

Vi satt utanför butiken och drack vårt rödpang innan sittningen.

 

Vet inte hur många timmar vi satt där, men vi var helt klart kvar sist i lokalen.

Efter lunchen fortsatte vi hemåt och fortsatte vår poolfest.

 

Skål och tack för de underbara dagarna livet.


1 kommentarer



En kommentar om “Dag 3 och 4 i Toscana: Poolfest, kvällsdrinkar, Antica Macelleria och drinkar i solnedgången.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ser fantastiskt ut! Älskar Dario! Har ätit där flera gånger och hade vår pre wedding dinner där för vårt bröllopsfölje. Fantastiskt ställe!

    Svara