Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | juli 27, 2019

Kärlek vid första ögonkastet

Jaha, då har jag helt plötsligt två nya världsstjärnor i mitt liv som kommer sno allt mitt strålkastarljus så länge jag andas och lever. Eller plötsligt och plötsligt, att ligga inne och ruva i mammas mage i över 280 dagar känns sådär halvsjysst när man längtar efter någon så mycket. Som en kille som kastar en i frysboxen, men som gärna hör av sig med jämna mellanrum utan att bestämma träff, mest bara för att hålla järnet varmt så man inte ska glömma eller ge upp. I det här fallet har smsen bestått av en spark eller fot genom kistan. Finns nämligen ingen täckning i magen, dåligt med 4G i kistan fick jag förklarat av Dante och Tuva vid vårt första möte.

All sporadisk kontakt är som glömt och förlåtet, då de dyrt och heligt lovat höra av sig minst en gång i veckan framöver.

Yes, inom loppet av 24 timmar har jag alltså fått träffa två sprillans nya kompisar som kommer att spela huvudrollen i mitt. Igår fick jag lägga min brunbrända arm runt mitt kusinbarn – som tillhör två människor jag älskar som jag dessutom förde samman, så man skulle kunna säga att supermodellen Tuva (spår ingen annan framtid med de föräldrarna) någonstans är min förtjänst om man spolar tillbaka bandet riktigt långt.

Och idag fick jag träffa mitt perfekta ubergulliga lilla gudbarn Dante, som fick mitt hjärta att krampa av kärlek, kunde inte sluta röra hans små miniatyrfötter och mjuka äppelkinder, vars mamma jag känt sedan 11 års ålder innan hon ens visste vad sexuellt umgänge var. Som tur var träffade hon sin livs stora kärlek Damon och listade ut det. Det tackar jag för! Tänk att min bästa kompis skulle föra in två helt fantastisk människor av det manliga könet i mitt liv. Om Dante blir hälften så rolig som sin far kommer han göra succé hos hen, att han dessutom ärvt Fornis tefats stora drunkna i ögon gör inte saken sämre. Förstår inte hur man kan vara så söt.

Ahhh mitt hjärta spricker!

Så här ledsen blev mitt gudbarn när jag sa att jag skulle gå! Men misströsta inte jag kommer tillbaka och kollar dina framsteg på måndag!

Japp, världen watch out these two babysuperstars are gonna break the internet!


4 kommentarer4 kommentarer om “Kärlek vid första ögonkastet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vilka finingar! Jag blir helt bebissjuk! <3

  Svara
 • Ååååh så söta!! Och älskar verkligen hur du skriver Petra, blir på så bra humör!! <3

  Svara
 • Håller med! Älskar att du skriver så man blir glad. Sjukt söta ungar!

  Svara
 • Fan va fint du skriver <3

  Svara