Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Oslo Skin Lab

17:50 | juli 26, 2019

Vägen till glowet: Så gick det!

Oslo Skinlab Kollagenpulver-6

Nu har jag varit igång med kollagenpulvret The Solution från Oslo Skin Lab i tre månader – och jag måste säga att min hud har fått så mycket mer lyster, men framför allt har den blivit lenare. Den känns som en babystjärt. Och inte bara i ansiktet utan över hela kroppen.

Precis innan vi åkte på semester så var jag förbi Maria på Östermalms House of Beauty för att göra en radiofrekvens behandling och hon frågade mig direkt vad jag hade gjort, för hon tyckte huden såg så fräsch ut. Och om ett proffs säger det, måste det ju ligga något i det. Jag brukar ju göra botox en gång per år i pannan, men struntade faktiskt i det nu, även om jag fortfarande har små veck så känns de liksom inte så markanta utan mer blurrade.

Det viktigaste är att vara kontinuerlig – och ta dosen varje dag. Jag tar alltid The Solution i samband med min frukost och morgonkaffet tillsammans med mina andra kosttillskott. Och om jag försover mig slinker det alltid ner innan jag lägger mig då jag återigen tar kosttillskott. Jag har verkligen fått in en rutin på mitt pillertrillande, haha.

Oslo Skinlab Kollagenpulver-6

Jag tror stenhårt på att skönhet kommer infrån – och tror inte på någon quick fix. Nycklarna till en fin hy handlar såklart om genetiska förutsättningar, men också om hur vi sover, äter, vanor, solexponering och stress. Man vet ju själv hur man ser ut på måndagen efter en hård helg, it’s not pretty eller efter en period av mycket jobb, stress och lite sömn. Jag ser kollagenpulvret som grädden på moset, det där lilla extra jag kan göra för att verkligen boosta min hud inifrån.

I USA har man kollagenpulver i allt, där köper du din smoothie med kollagenpulver mixat i på alla hippa juicebarer. Jag blandar The Solution i mitt vattenglas på morgonen, men du kan likväl blanda det i din smoothie, mat eller vad du föredrar. Pulvret smakar nämligen ingenting.

Om ni vill läsa mer om kollagen och Olso Skin Lab tycker jag att ni ska läsa mitt första inlägg om jag skrev: ”Boost your skin – drick din hudvård”.

Känner mig verkligen tjusig osminkad med nu när huden strålar.

olslo-skincare-andrea-brodin (1)

Önskar jag hade haft möjlighet att göra Andrea Brodins balla test i super hightech maskinen (finns dessvärre bara en Visia maskin i Sverige och den befinner sig i Helsingborg, vi provade den när vi var på Island med ett hudvårdsmärke) som visade ett helt galet före- och efterresultat efter att hon tagit Oslo Skin Lab i tre månader.

Jag kommer helt klart fortsätta med detta som en del av min rutin framöver.

Om du är sugen på att testa och vill haka på mig får du 65% rabatt på första köpet om du tecknar medlemskap. Med ett medlemskap får man ett nytt paket hem i brevlådan och slipper missa dagar plus att du får 30% rabatt på varje försändelse.

Ni hittar erbjudandet här!


6 kommentarer6 kommentarer om “Vägen till glowet: Så gick det!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså tycker du är så bra på ditt jobb, men snälla SLUTA genast skriva osminkad när du har fejset fullt av ögonbrynstatuering, fransförlängning, fillers, botox osv. Vad är liksom poängen du försöker göra? Är d värt att anspela på tjejers osäkerhet? Typ samma osäkerhet som lett dig till alla dessa ingrepp för att slutligen kunna visa dig ”osminkad”? Inte schysst eller systerligt!

  Svara
 • +1

  Svara
 • +1 ingen konst att visa sig osminkad när man fixat sakerna som annars smink gör!

  Svara
 • Jodå. Man kan fixa allt det där och fortfarande inte ha bra hy tillexempel. Och här syftar nog Petra på sin osminkade hy med tanke på vad inlägget handlar om 🙂

  Svara
 • Men osminkad innebär att man inte har smink på sig. Ingenting av det du räknar upp är smink. Och Petra syftar nog på sin hy, att den ser fin ut. Hur mycket botox, ögonbrynstatuering, fillers osv man en har så får man inte automatiskt en fin osminkad hy för det.

  Svara
 • Bry dig inte om Wattens idiotiska kommentarer.
  Du är jättevacker både med och utan smink!

  Svara