window.strossle=window.strossle||function(){(strossle.q=strossle.q||[]).push(arguments)};   strossle('fae85a04-77bf-4ce8-a2ed-5d6da496d454', '.petratungarden-strossle-widget');

Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:52 | juli 23, 2019

Oväntade möten!

Hola gänget!

Sorry, att jag checkat ut lite. Men kände att jag behövde det, varje dag har gått i ett. Det är ett jobb att vara på semester med, haha. Så skönt att bara strunta i allt som heter bloggtrafik och bara vara i nuet. Har däremot tagit en triljard bilder under resan gång i vanlig ordning. Vi har haft riktigt härliga dagar här i Praiano och Positano. Carro snubblade över ett drömboende på Airbnb som kostar en spottstyver och har en galen panorama vy över Positano och havet. Ska länka den i ett senare inlägg.

Under våra dagar har vi hunnit med beachclubar, långa luncher, båttur och oväntade möten. Igår snubblade vi över en stor kärleksfull familj från Mexico som resulterade i en blöt lunch som senare ledde till en efterfest i deras hus med hela stora familjen, allt från mormor och morfar till deras 18 åriga son. Vi sjöng svenska snapsvisor och höll hyllningstal till familjen och kärleken. De bästa dagarna är de oförutsägbara, som bara händer.

Idag har vi en hemmakväll på terassen. Karlarna lagar mat, medan jag och Carro surplar rödvin och pratar om gårdagen.

På torsdag kväll flyger vi hemåt igen. Längtar tills fredag då jag ska få kramas med mitt gud- och kusinbarn.

Hoppas ni har det underbart vart ni än i världen befinner er!


4 kommentarer



4 kommentarer om “Oväntade möten!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • En fråga från en färsk bloggkollega, när du lägger upp bilder som inte du har tagit, hur bär du dig åt? Kan man ta bilder från google, pinterest etc eller får man inte det? Tar gärna emot tips!
    Kram!

    Svara
  • Helt underbart att så spontana grejer kan hända när som, så jäkla häftigt.

    Svara
  • Hej Petra!
    Vill du länka till ert boende i Toscana också! Tusen tack!

    Svara
  • Låter helt underbart!
    Var kommer den fantastiska klänningen ifrån? 😍

    Svara