Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:17 | juli 21, 2019

När dagarna flyter ihop

Nu har jag slutat grubbla över vad det är för dag, det spelar ingen roll för varje dag är semester. Inte hur många dagar det är kvar till helgen, för varje dag är lördag och söndag. Håret har nästan förvandlats till ett vitt sockervadd och de självlysande bikinilinjerna skvallrar om otaliga soltimmar.

Igår bilade vi som sagt från Toscana till Praiano och sladdade in lagom till en sen lunch på Il Pirata efter att kastat in väskorna i vårt Airbnb-boende som var över förväntat med tre magiska terasser med en bländade vy. En riktig vinnare i uppsjön av andrahandslägenheter. Det har ju varit fullt ös hela veckan då vi åkte med en stor laguppställning. Nu är det, jag, Mackan, Carro och Oskar. Så nu blir det att ladda upp batterierna.

Under tiden vi varit borta har jag både blivit med kusinbarn och gudbarn! Hur häftigt? Längtar hem till de små liven. Blivit bombaderad med mms på små gulliga händer, korviga mjuka bebislår och glittrande ögon på stolta föräldrar.

I skrivande stund befinner vi oss på One Fire, min favorit beach club i Positano. Efter att ha gått ner 439 trappsteg, minst. Hela benen skakade när vi äntligen såg skymten av deras orangea paraplyer. Och det var vägen neråt, ska bli spännande att se hur vi mår efter vår hemfärd, det får bli ett (läs: flera) läskande pittstopp på vägen.


5 kommentarer5 kommentarer om “När dagarna flyter ihop”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej,

  Vad tycker du om bloggbevakning och kommentarsfältet som tillåts där? Läser du någonsin det som skrivs om dig i kommentarerna. Hoppas inte att du gör det. Tycker det är sorgligt att det är en sådan stämning i bloggen, som uppmuntras av bloggerskan och att ingen av er andra i branschen säger ifrån.

  Svara
 • Hola!

  Har aldrig läst – och kommer aldrig läsa den typen av blogg. Känner inget behov av att vältra mig i en pöl av negativa hatiska kommentarer, oavsett vem de gäller. Självklart har alla rätt till en åsikt, men i de flesta inläggen vad jag förstått handlar det mer om mobbing, som snyggt förpackas i: ”alla har rätt till en åsikt”.

  Har aldrig förstått människor som hånar andra och lägger sin lilla tid på jorden att snacka skit om andra medmänniskor, ännu värre att dessutom göra det öppet och bidra till en hatisk stämning och hetsa folk till skitsnack.

  Lägger mycket hellre min tid och energi på trevligare saker.

  Kramar!

  Svara
 • Hej.
  Vad heter airbnb som ni bor på i italien?
  Tack för en jättebra blogg. Läser den varje dag.
  Tatiana

  Svara
 • GUD så smashing du ser ut. Och bikinin var såå fin!

  Svara
 • Låter som en helt underbar semester!

  Svara