Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med MatHem

13:52 | juli 17, 2019

Skärgårdsleverans hela vägen fram till dörren!

Mathem Skargardsleverans (kopia)

Att åka ut till landet innebär ofta storhandling och kånkandes till bussen och på båten. Som tur är har  Mathem lanserat sin briljanta sommaredition: skärgårdsleverans med båt hela vägen fram till bryggan eller till din båt. Japp, så nu kan du beställa från hela Mathems sortiment som även innefattar en hel del från Clas Ohlson typ slagborr, fläkt (om sommaren kommer tillbaka någongång), myggmedel eller om du får oväntat besök (läs: sommarflirt)? Uppblåsbar luftmadrass! Ja, och forsätter det regna kan du klicka hem ett sällskapsspel!

Du behöver alltså inte lägga tid på att lämna din idyll utan kan sitta lugn i båten och njuta till fullo.

Är ni sugna på att testa? Eller vill shoppa loss på hemmaplan då ger koden: PETRASOMMAR 100kr rabatt på nästa order från MatHem. Gäller hela juli vid köp över 700kr.

En annan greatness tjänst som de erbjuder i samband med leveransen är att de tar hand om dina paket från PostNord som behöver returneras, bara att skicka med i samma veva som de lämnar. De hjälper även till med pantningen av burkar och PET-flaskor (pengarna skänks till Bris) samt tar emot och återvinner dina MatHem-kassar.

Till min stora lycka upptäckte jag igår att Mathem även har mitt favorit torrschampo från batiste, som grädde på moset! De har ALLT.

mathem_skargardsbaten

Så jäkla smidigt med leverans hela vägen fram till bryggan, framför allt eftersom utbudet i matbutikerna i skärgården inte alltid innefattar allt man kan tänkas behöva.

mathem_stockholm

Linn handlade hem all midsommarmat via skärgårdsleveransen.


3 kommentarer3 kommentarer om “Skärgårdsleverans hela vägen fram till dörren!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hoppas skärgårdsaffärerna som inte har det så lätt annars heller överlever detta bakslag.

    Svara
  • Jag tänkte precis samma sak. Hoppas att folk fortsätter att stödja dem så att de kan vara kvar. Tänker att många av dem överlever pga sommargäster. Förstår att det är smidigt med hemleverans, men tycker att man som innestadsbo med sommarboende i skärgården ändå ska tänka på helheten.

    Svara
  • Petra! Din ”Puff dress black” från Adoore, hur är den i storlek? Är den stretchig eller helt stum? Vilken storlek bör man välja om man normalt har stl 38 i stum kvalitet? Tacksam för svar, vill så gärna addera detta masterpiece till min garderob!! <3

    Svara