Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:29 | juli 13, 2019

Toscana here we come!

Nu sitter vi inpackade i hyrbilen, som sardiner slickade mot varandra i en konserv. Hud mot hud i den vita Renaulten med min stora korgväska i knäet fylld till bredden med allt mellan himmel och jord. Efter två dagar i Rom är vi fulladdade med kolhydrater och marinerade i vin. Nu bär det av till nästa destination. Google Maps guidar oss fram på autostrada med siktet inställt på Toscana.

Älskar att ha semestrar i semestern, tycker ledigheten känns dubbelt så lång när man byter miljöer och upplever nya platser. Perfekt att börja med två dagar i storstad för en vecka i hus och avsluta med fem nätter i Positano med Carro och Oskar.

Nu ska vi snart stanna på en mysig restaurang på vägen som blivit lovordad på Google innan vi sätter nycklarna i låset till villan.

Vi hörs lite senare med bildregn från Rom.


8 kommentarer8 kommentarer om “Toscana here we come!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken drömsemester!! Bor i Italien och åker runt i Toskana i princip varje helg. Tipsar om att kolla på olika Sagre (det är som små festivaler som firar allt möjligt, från tryffel till vin och grodor..). Brukar själv kika här bland annat: https://www.sagretoscane.com/cerca?category=1&date=9&area=&q=

  Buon viaggio 🙂

  Svara
 • Så smakfullt val av skor till den klänningen. 🙂 / Linda

  Svara
 • Petra! Gillar din blogg och har läst den i många år. Om jag skulle få önska något så vore det att du inte skrev att du återkommer senare med ett inlägg, då jag upplever att du ofta inte hinner med det, vilket är förståeligt! Får ibland en lite stressad känsla över bloggen, att du alltid känns stressad och på väg och att detta lyser igenom till oss lärare. Var snäll mot dig själv. Behöver du ha alla jobb och springa på alla bollar? Ser fram emot bilderna från Rom när de kommer. Kram!

  Svara
 • Håller med! Jag väntar fortfarande på inlägg om sminkshoppingen på kicks 😂

  Svara
 • +1 på denna! Tycker det händer så ofta att du uttrycker dig så och eftersom man gillar bloggen så ser man ju fram emot det. Man klickar sig in här i hopp om att det kommit upp men icke. Känns nästan som click bait ibland? Det är verkligen heeelt ok att du tar lite semester och skriver att bloggen kommer uppdateras lite mer sällan 🙂 Men skriver du att det kommer upp ett inlägg ”lite senare” så tolkar jag det som = samma dag, och när det inte gör det så skapar det bara irritation…. tyvärr. Gillar verkligen din blogg och dig och menar inte att hacka på dig, men tror bara du förlorar på att uttrycka dig såhär. Kram! PS. Jag väntar fortf på resten av bilderna från er honeymoon haha!

  Svara
 • Ja det är det jag menar. Det blir inte så mycket kvalitet i det utan mycket hoppande fram och tillbaka i tid och mellan olika projekt. Hade varit lättare att fp tex bröllopsresan i ett svep och inte med flera veckor emellan inläggen. Gör som sagt inget att det dröjer! Ta det lugnt och stressa inte för mycket. Kram

  Svara
 • Men, Positano ligger ju inte i Toscana? Eller ska ni stanna i Toscana innan? 🙂 Med vänlig hälsning Förvirrad haha

  Svara
 • Snälla kan du tipsa om klänningar som passar oss som är 1.60 och kortare??? Alla korta klänningar blir knälånga på mig, så jobbigt! 😫

  Svara