Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Det här inlägget innehåller reklamlänkar

07:00 | juli 12, 2019

3 semesterlooks att kopiera rakt av

adoore klanning_-3
Äntligen är även min semester här och jag får dra fram alla färgglada sommarkläder igen. Det har ju inte varit så flitig användning av dessa nu i juli när solen har lyst med sin frånvaro.Därför är jag extra ivrig på att komponera ihop soliga looks till er – men vi börjar med några önske-outfits som mer än gärna hade fått flyga med mig till varmare breddgrader.

 

MIDDAGSLOOK I ITALIEN

italienmiddagsoutfit

 

Sommar och Italien känns ju kanske mest aktuellt i mitt liv just nu eftersom det är hit jag precis har anlänt. Jag ser framför mig sena rödvinsmiddagar iklädd böljande klänning och klackar i vräkiga kulörer! Glöm inte solfjädern som kommer att bli din bästa vän om du befinner dig i Medelhavsklimat.

 

italienmiddag

1. Scarf 2. Armband 3. Klackar 4. Klänning 5. Solfjäder 6. Väska

 

 

FESTLOOK I NYC

 

Om jag hade fått drömma hade jag även klämt in en rivig tjejresa till New York med ändlösa nätter, Penicillin-drinkar i mängder och dans på borden i svindlande höga klackar. Detta görs allra bäst i en kort-kort klänning och rasslande smycken i guld.

 

nycoutfit

1. Halsband 2. Kavaj 3. Klackar 4. Klänning 5. Örhängen 6. Väska

 

 

STRANDLOOK PÅ RIVIERAN

 

 

Jag kommer även att ta mycket inspiration ifrån Rivieran i sommar när jag sätter ihop mina strandlooks. Jag vill blanda skrikiga färger med roliga mönster -men framför allt införskaffa en beach bag i storleken större som kan sluka allt onödigt jag alltid envisas med att dra med mig ner till stranden.

strandoutfit

 

1. Solglasögon 2. Topp 3. Väska 4. Kjol 5. Bikini 6. Flipflop


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här