Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:01 | juli 10, 2019

En färgglad klädspya!

Klänning Rotate, Sandaler ATP Atelier, Hårband Pica Picas.

Men hörni nu mår vi va? Äntligen är det bara ben och klänning för hela slanten. I Stockholm har ju sommaren lyst med sin frånvaro senaste veckan. Men nu är den tillbaka! Firade med att slänga på mig den färgstarkaste klänningen jag äger för att göra ärenden på stan.

Nu har jag däremot gått in i ide igen. Har skickat in två samarbeten till utkast och ska nu försöka få klart min packning som ligger utspridd över hela vardagsrummet till Markus förfäran. En färgglad misär täcker det vitsåpade trägolvet. Är nog sämst i hela världen på att fylla resväskan med semesterplagg, vill ta med mig allt. Sommaren och våren är verkligen min primetime klädmässigt. Som ni vet fullkomligt älskar jag klänningar, det är det enda jag vill ha på mig. Insett att jag inte alls trivs i byxor på samma sätt, mest för att jag älskar känslan av att känna mig ”luftig” och fri. Avskyr saker som skaver mot min kropp.

Okej, nej nu måste jag sätta igång med packningen för ska iväg på middag hem till Sara ikväll – och har lovat Markus dyrt och heligt att all skit på golvet ska vara borta när han kommer hem. Haha, om det ser ut så här i vardagsrummet ska ni se den arma garderoben. Hjälp!

Älskar uppsjön av dryck till vänster i bilden, haha.

 


5 kommentarer5 kommentarer om “En färgglad klädspya!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltid snyggt klädd!! Det är stil på dig 🙂

  Svara
 • Superfin klänning verkligen! Har samma känsla att jag älskar klänningar oavsett årstid!
  //Berith

  Svara
 • Haha bästa detaljen är väl ändå galgen som hänger i dyra fina lampan! 🙂

  Svara
 • Jag har också klickat hem den härliga rosa klänningen från Rotate. Tyvärr är det ju kemtvätt som gäller. 🙁 Hur gör du? Hoppas att det finns något sätt att fräscha upp klänningen hemma, utan att den tar skada? Eller är det kemtvätt som gäller efter varje användning? /B

  Svara
 • Har också köpt den! Men tänker att tyget ät ömtåligt så det är nog kemtvätt i allra värsta fall men annars är det att lufta den! Inte varje gång då blir den snabbt sliten! 🙁

  Svara