Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:54 | juli 9, 2019

Snygga träningskläder, 30-års firande, Silllunch på Sjöpaviljongen och Middag på J.

Nu blickar vi tillbaka till i fredags då jag startade morgonen tidigt med ett megaformerpass på Becore iförd i ett träningskit från Beach Riot som jag fyndat på rean för något år sedan. Deras träningskläder sticker verkligen ut med roliga mönster, applikationer och färger. Dessvärre kostar de också därefter, men fyndade mina på 70 %.

Resten av dagen jobbade jag pendlandes från sängen och vardagsrumsbordet. Förbannat trevligt jobbpendlande. Sedan var det dags att göra sig iordning för kvällens födelsedagsmiddag för Sara.

Vi överraskade älsklingen med en 30 års middag på Hillenberg. Hur kan man vara så pangsnygg när man föder vilken dag som helst?

Jag åt en riktigt fin toastskagen till varmrätt, den var faktiskt grym. Rekommenderar den varmt.

Sedan var det dags för presentöppning. Hela ligan hade gått ihop och köpt några fina inredningssaker till Danijels och Saras nya lägenhet.

Startade lördagen med att bråka med Puck om pinnar i skogen som ligger precis intill vår lägenhet. Ett bråk jag sällan vinner.

Sedan blev jag upplockad av mina favoriter Bosse och Forni för att gå och äta en trevligare lunch i gassande solsken på Sjöpaviljongen ute i Bromma. Hittade faktiskt stället i vår: ”Allt det här kan du hitta på i Stockholm i sommar” som vi gjort på Her Hour – klick.

Finns det sill – så konsumerar jag sill. Finns det färsk potatis eskorterat till är det inte ens en fråga. Rundade av min drömmåltid med jordgubbar, grädde och vaniljglass.

Sedan åkte jag hem vilade en timme för att bege mig iväg på nästa sjökrogsäventyr. Den här gången bar det av till mamma i Nacka Strand för att äta middag på Restaurang J. Haha, min mamma har bacillskräck (bild 1). Hon älskar Pucken, men tar emot hennes kärlek med skräckblandad förtjusning.

Vi startade middagen med ostron och pussar.

Därefter slank det ner en liten ryggbiff i min mage. Och mamma åt spetskål med massa göttiga röror till, den såg helt magisk ut.

Efter en mysig middag med kaffe, avec och dessert tuffade jag och Pucken hem på båten som går från kajen precis utanför J som släppte av oss vid Slussen. Sedan traskade vi hem i den ljumna sommarkvällen.

En riktig myshelg mitt i juli.


3 kommentarer3 kommentarer om “Snygga träningskläder, 30-års firande, Silllunch på Sjöpaviljongen och Middag på J.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Så snygga träningskläder!

    Svara
  • vart hittar jag toppen i turkost och jeansen ? 🙂

    Svara
  • Berätta genast vart den gröna toppen o de gula jeansen är ifrån! Måste ha🌟

    Svara