Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:48 | juli 8, 2019

Weekly Plans

Sitter här på den skönaste, och en av tre fungerande matsalsstolar av åtta, runt vårt marmorbord med världens leende på läpparna och sippar på min iskalla cola light. Den är till och med fuktig över metallen, så perfekt tempererad är den. Kan inte riktigt avslöja anledningen till denna visa alla tänder hysteriskt morgon, men ni får snart veta.

Idag är det ingen vanlig vecka på många sätt och vis. Men detta är också veckan jag går på semester för på torsdag kväll bär det av till Italien. Första anhalten är Rom där vi spenderar två nätter och sedan bilar vi vidare mot Toscana, sista dagarna spenderas i sagobyn Positano. När det nalkas semester brukar jag ofta flyga iväg med andan i halsen, frenetiskt knappande på tangenterna på flyget till destinationen, men den här gången har jag haft tid att verkligen röja undan allt innan. Det känns riktigt bra, så man kan checka ut helt på plats.

Ska till och med börja packa idag, aldrig hänt, haha. Lägger alltid ner allting natten innan avgång. Hur är ni när ni packar? Packar ni outfits? Eller sular ni bara ner härliga plagg. Ska nog till och med tänka olika outfits, aldrig hänt det heller.

Ska vi kika på veckan? Trots att den inte är speciellt händelserik:

Måndag: LPG, Lunchmöte på Adoore, vi ska gå igenom nästa kollektion och få upp de nya klänningarna på hemsidan inför lanseringen ikväll. Sedan blir det gym för hela slanten och slutligen ska jag börja packa.

Tisdag: Preppa blogginlägg, fota två samarbeten. Träna och svänga förbi Bidermans lägenhet för att hjälpa till med inredningen.

Onsdag: LPG, fortsätta preppa blogginlägg och så ska jag fixa fransarna.

Torsdag: Becore på morgonen, lämna Pucken och sedan är det hasta la vista!


6 kommentarer6 kommentarer om “Weekly Plans”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Petra, vad tycker du om LPG-behandling? Har du fått något resultat? Jag har stora komplex för mina celluliter och funderar på att prova.
  /Anna

  Svara
 • Hola!

  Jag tycker det är grymt! Har gått till samma tjej i ett år : ) Tycker framför allt att man får bättre resultat av träningen, vette fan om jag ser svinstor skillnad på celluliterna om jag ska vara ärlig. Men har liksom förlikat mig med mina gropar <3 Kramar!

  Svara
 • Är du gravid?

  Svara
 • Nej, men klänningen blåser nog bara upp, haha! Såg nu att jag faktiskt såg preggo ut, haha.

  Svara
 • Vart kommer din klänning ifrån? Så fin!

  Svara
 • SÅ fin outfit. SNÄLLA berätta var hatten kommer ifrån – letat som en besatt och precis beställt hem två andra i brist på en sådan med band.. Är det & other stories? I så fall är den slut :(:( TACK & PUSS

  Svara