Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

I betalt samarbete med Adoore

14:16 | juli 7, 2019

Locationsjakt! Ska jag klippa lugg? Och plåtning för nya Adooreklänningarna!

I onsdags var jag runt och scoutade locations för Adoore plåtningen som skulle äga rum dagen efter. Stockholm den här tiden på året är så bländade vackert att det är galet. Kan det här vara Stockholms vackraste entré?

Humlegården är vackrare än någonsin, de har verkligen lagt krut på alla rabatter runt om statyn i mitten av parken. När jag gick förbi där häromdagen på lunchen satt flera par och åt lunch mitt i blomsterhavet på bänkar runt statyn.

petratungardenblogg-5

Den här ljusrosa porten på Karlavägen är en annan favorit som jag ofta passerar på vägen hem från Kampsportslabbet.

Vår nya Napoli klänning med små apelsiner kommer bäras flitigt på vår kommande Italienresa.

petratungardenblogg-3

Fick upp den här fina bilden på instagram på tokvackra Amanda i vår blåa Paris dress. Amanda var modell för vår sportkollektion.

På kvällen provade jag lite plagg inför semestern och fick för mig att jag skulle klippa lugg. Vad tror ni? Eller kommer jag bara avsky det efter en vecka? Har ju inte så mycket hår framtill (utan mer en hockeyfrisyr), har dessutom en virvel på vänster sida, så kanske inte är optimalt. Men vore kul att prova något nytt.

Amandas lugg är så snyggt klippt, att man både kan ha den framåt och dra den åt sidan.

På morgonkvisten kom Filippa, vår modell, för dagen förbi hemma hos mig. Jag la en naturlig sminkning, men är en sopa på att måla naglar så det fick Angelica göra.

Adoore Napoli

Sedan hoppade Filippa i första stassen, som satt som en smäck på henne.

Jag hade ju såklart letat upp alla locations i kvällsljus, så vi var tvungna att tänka om lite eftersom ljuset inte alls var lika trevligt på mina utvalda platser på morgonkvisten. Trots att solen lös med sin frånvaro tror jag att bilderna kommer bli riktigt fina.

Paris i Stockholm! Älskar den här looken!

De nya färgerna får mitt hjärta att slå dubbelt.

Japp, sedan drog jag och Angelica ut till Södertälje till hennes studio för att plåta klänningarna i studiomiljö. Så peppad på lanseringen imorgon!

Nu ska jag springa och köpa en ny kamera (!) – puss hoppas ni har en mysig söndag gänget!


11 kommentarer11 kommentarer om “Locationsjakt! Ska jag klippa lugg? Och plåtning för nya Adooreklänningarna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tycker inte du ska klippa lugg om ditt framhår är tunt, satsa hellre på en löslugg isf:)

  Svara
 • När du sa det kom jag på att Hairtalk faktiskt har en löslugg, så ska prova med den först. Tack ; ) Kramar!

  Svara
 • Ok älskar ditt hår som det är!

  Och en fråga – kommer den vita Adodoore klänningen med ballongärmar & knappar i broderat tyg komma i produktion!? Det samplet är sååå fint <3

  Svara
 • Tack! Ibland får man bara ett ryck och vill göra något helt nytt.

  Den kommer som det ser ut nu att komma nästa år eller till vintern som en resortklänning.

  Kramar <3

  Svara
 • Om du vill klippa lugg – gör det INTE på sommaren. VARMT och slickat mot pannan. Ingen färg om du ska sola, om du inte vill slänga upp luggen i en tofs mitt i pannan. Nej, jag tycker att du ska vänta, om du ska göra det dvs.

  Svara
 • Riktigt bra poäng ; ) Får hejda mig till hösten! Ska nog prova med en löslugg först och se hur det känns <3 Kramar!

  Svara
 • Håller med de andra – du är fin i din nuvarande frisyr! 🙂
  Angående klänningar – jag svär alltid över att alla klänningar är anpassade efter de som är typ 1.85 långa. Jag som är 1.68 hittar aldrig en vadlång klänning som passar – de blir som en säck som släpar i marken. Kan inte ni (och andra företag) ha två längder på klänningar? En för långa och en för de som inte är lika långa…? Samma sak med byxor. Har letat efter ett par luftiga, flowy byxor länge nu, och H&M har flera som är jättefina. På mig är de dock 1 dm för långa, alltid.:-/

  Svara
 • Jag som gnällde (typ) på v-ringat får ge mig. Jag måste ha en klänning!! De är så böljande, blommiga och fina!! 💚

  Svara
 • Klänningarna är så fina. Kul att du plåtar i Stockholm med alla fina locations och inte reser utomlands.

  Svara
 • Hej Petra!
  Kommer det komma någon påfyllning utav paris-modellen i den blåa färgen?
  ha det fint 🙂

  Svara
 • Hej Petra,
  Fullkomligt älskar alla klänningar! Dock är de otroligt små i storlekarna… Är normalt sett en 40 upp till och en XL kunde jag knappt få upp dragkedjan på. Då har jag inte haft XL på ett enda plagg. Detta var Napoli dress och ännu har inte ”sommarkilona” satt sig ännu.
  Så nu till min fråga, är alla klänningar såhär små i storlekarna eller är det endast Napoli? Är så sugen på att klicka hem en annan godbit men känner mig osäker.
  Kram <3

  Svara