Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | juli 6, 2019

Hakuna Matata

Måste sträcka ut hakan och säga oj, vad bra jag mår. Behövde verkligen den här lugna veckan med kasst väder och obokade kvällar för att ladda batterierna. Har verkligen haft tid att känna efter, axlarna har sjunkit med flera centimeter och jag känner mig grundad, nästan som ett lugn vilar över mig (det hör till ovanligheterna). Förgående höst gick i 180 i och med bröllopet och den här våren har varit någon form av maraton kantad av bröllop, fester, planering, massa nya projekt och jobb. Nästa höst ska jag försöker lära mig att ta fler lugna kvällar och inte boka upp varje dag och kväll, utan även göra tid för andrum.

Ligger i mitt smutsiga nattlinne nerkrupen under täcket med fönstret på vid gavel och äter resterna från en gammal godisskål. Jag och Markus bråkar ofta om temperaturen i vårt sovrum. Jag vill helst av allt sova i en isbox, riktigt kallt och friskt ska det vara medan han föredrar bastuvarmt (om ni frågar mig). En annan fundering, är det bara jag som älskar att äta godis på morgonen, typ mysigare än att äta det framför en film på kvällen. Nu är det i och för sig bara mindre goda saker kvar i den gråa Matteus skålen, de bästa kapen har redan gått åt. Men de går ner.

Nej, nu ska jag bege mig iväg till Becore för att bränna av ett morgonpass och därefter väntar en brunchutflykt med Forni och slutligen ska jag och Pucken hem till mamma för middag. En riktigt skön lördag som stundar med andra ord.

Puss gänget hoppas ni får en magisk dag.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här