Det förekommer cookies på petratungarden.se. Genom att fortsätta läsa på petratungarden.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:39 | juli 5, 2019

Tjusiga huvudbonader: Stråhattar & Diadem!

strahatt huvudbonader-11

Hur fin är Angelicas stråhatt från Avenue? Det var kärlek vid första ögonkastet, en riktig semestervinnare. Den här säsongen hänger det på huvudet, diadem och hattar i alla dess former florerar i folks flöden.

Jag tycker lätt att man kan känna sig utklädd med huvudbonad, men det är ju egentligen bara en vanesak. Hade en period för flera år sedan då jag bar hatt nästintill varje dag. Det var min farfars gamla gubbhat. Dessvärre försvann den som i en vind en blöt utekväll när den gick rundgång på folks hjässor.

Ducie Diadem

Carro tipsade mig om Ducie som har toksnygga diadem! Beställde hem två men dessvärre var de slut på lagret så skulle dröja två veckor. Typiskt, jag som ville ha dem med på semestern.

strahatt huvudbonader-4

strahattar

Hatt 1, Hatt 2,
Angelica tipsade mig om två andra stråhattar från Asos som var betydligt billigare än hennes.

strahatt huvudbonader-6  strahatt huvudbonader-3


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här